- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
h.adam.92 #8704 üzenetére
ne a lapodból indulj ki.
sajna az nem Q9550 alá való.
volt nekem is olyan vagy 3db,azokban az időkben nagyon nagy tuninglap volt.droidmester-nek is magas vid-es procija volt,és elég jól ment.
nézd meg a listát.#8705 lipi67 : örülök,hogy vetted a lapot
sajna nehéz ügy az,amiben te vagy... -
WesTM
őstag
válasz
h.adam.92 #7192 üzenetére
Hali!!
Nézgettem a képeidet rég óta, is mint szintén p5b tulaj, azt látom, hogy ha első képen a bios 1.3V 1.248-ra droppol vissza, akkor a proci már eleve alul van feszelve terhelés alatt. (Ha jól gondolom,mert amint mondtad 1.3V a vidje a cpud-nak.)
Így lehet, hogy valós, terhelés alatti 1.3V-al tovább menne a cucc mint 3.1ghz!
[link]
Ahogy ezen a képen nézem itt ugyebár 1.248-on megy 3.1ghz-et, ami messze nem 1.3V.Nálam pl. 1.5V van megadva a biosban, amiből idle 1.44, terhelés alatt 1.384 lesz. Brutálisan nagyot droppol a p5b sajnos.
-
yolan
őstag
válasz
h.adam.92 #7140 üzenetére
most ahogy néztem emnnyire egyszerű, kis grafit, meg egy sín forrasztása 3 pont közé, lehet beválalok egy 7900gt-t agyonhúzni
Hogy ne csak off legyen. Akárhogy próbáltam, nem bírtam megmozgatni a magok hőmérsékletét. max 36 fokosak voltak linx alatt passzív mugen2-vel, kezdek félni hogy valami gebasz van, és nem is pontos a jelzett érték, akkor meg túlfőzöm
-
h.adam.92
őstag
válasz
h.adam.92 #7130 üzenetére
itt is vagyok
http://img4.imageshack.us/img4/5413/nvtelenkh.jpg -
válasz
h.adam.92 #7126 üzenetére
természetesen,igen. miért ne kerülhetne fel.
ez az oldal tájékoztató jellegü.
igy legalább látja más user mire számithat egy ilyen konfiggal.
csináld csak a tesztet ahogy kell és felrakom.krammerka : ha nem is pont ezekkel a bállitásokkal,de jó lehet az irány.
remélem tudtam segiteni vele neked és mindenki másnak. -
válasz
h.adam.92 #7040 üzenetére
real temp is nézd meg.
ott mutatja mennyi a min és max vid-je.for all:
köszi mindenkinek
majd megmondják a másik topicban mennyire jó ez az eredmény az i7-el.
holnap lesz majd 4GHz teszt.
bizom benne 1.2V alatt tudok maradni,a 3.8 tesztből kiindulva
a hőfokok nagyjából másnál is ennyit mutatnak -
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92 #3927 üzenetére
Milyen vga-hoz kell az a 4GHz? Megnéztem, 2,66GHz-en már vga limitem van 4850-nel.
(#3928) dime27 : Látom, izléses kis cucc és nyomod neki. Én 1-1 teszt miatt szarrá is feszelem, 1,7v 8xxx-nek léggel ..simán. (Valós!!), Viszont..Nem konvertálgatok, se időm , se kedvem, se nem van van mit
. Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.
-
válasz
h.adam.92 #3910 üzenetére
hi
kicsit ha visszább olvasol,pont azt irták le hogy a q9550 alá nagyon nem jó a rampage,persze azt nem tudom,hogy formula is ugy reagál-e mint az extreme.
az viszont biztos,hogy a TPower és Giga UD3P-ben meg lehet küldeni becsületesen.nem rég értünk haza a strandról,megpriultunk rendesen.
de jól éreztük magunkat. -
bzs73
őstag
válasz
h.adam.92 #3322 üzenetére
De ment a 8400 is.
4ghz
4.5ghz
Beígértek egy jobb 8400 procit de visszalépett a gyerek mikor mentem a pénzel.Nem is mert velem találkozni csak telon szólt rám mikor vártam a megbeszélt helyen.,persze miután én ezt a 8400-t már eligértem.Én meg persze nem léptem vissza mert nem volt pofám hozzá.Így sürgősbe ezt bírtam szerezni.Mondjuk ez legalább zsír új 3év garival ,a 8400 meg én voltam 4.tulaj,gari nem volt már rá és egy fokkal jobban is megy ez,de nem ez volt a tervem nekem se.De most már mindeggy. -
bzs73
őstag
válasz
h.adam.92 #3320 üzenetére
hát igen kellett.de most megy prime 4250mhz-n ugyanezzel a fesszel 15 perce.Amugy nem rossz ez a 1.232v.Van jobb is itt ph-n de jó ez mert kb ez a 4.2ghz a max amit 24/7 -re használnák.tovább szerintem nem nézem mert meleg van már nagyon.majd ha hűvösebb lesz.Énnekem 4ghz és 4.2ghz ami lényeg a többi csak mutatóba menne úgy is mert nem használnám24/7-re.9800gt kártyámnak bőven elég.
-
-
válasz
h.adam.92 #3154 üzenetére
az extreme-hez ramot is kell cserélned,mert az DDR3-as.
én a formulára gondoltam...
az extreme-t érdemesebb megvenni,az viszont tényleg drága.olvasgattam és nem tudsz tul sokat nyerni az X48 chipsettel.
akkor inkább egy komolyabb P35 ill. a P45 szériából (UD3P/R,DQ6)
árban ezek jobban élérhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest