- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tudod... én semmi jónak nem vagyok az elrontója.
lehet a 7-es szorzó,mert ha betéved egy E6300 tulaj,neki az a max
és a 333 FSB-t is tudja az összes proci.
a ramok sztem mehetnének 1066-on 5-5-5-15
habár vannak 800-as ramok amik nem mennek annyit.
csak azért gondoltam,mert a 667MHz az azért már elég gyengének mondható
tudom,nem az erős tuning a lényeg... -
No-kia
addikt
vége, ennyi volt benne ezen a feszen, és nem is rosz
jah és lehetséges hogy két hét múlva beszerzek egy E3200-at, szeretek tuningolni, de ninsc pénzem drága cuccokra, de egy ilyet hálistennek betudok szerezni, úgytűnik, akk és nem fogom kímélni, csak wallos a lapom 350 körül
-
Zsubi
őstag
Pedig tegnap este sikerült a szobát elég jól lehűtenem teszteléshez de sajnos kib@szott velem a kártya
Majd most délután neki ülők és egy kicsit próbálkozok vele
Agyaltam már rajta hogy én is kipróbálom ezt a cinebench r10-et, lehetséges délután sort kerítek rá
Hogyan kell futtatni a progitMár jön is lefelé a progi
-
krammerka
őstag
-
Zsubi
őstag
Nem rossz procit fogtam ki az biztos pláne ennyi pénzért amiért vettem
A hétvégén próbálkozok még, valahogy össze kell hoznom azt a 4410Mhz-es eredményt
Van egy olyan érzésem hogy itt kezd elfogyni a lapom
Érdekes hogy akármit is állítgatok 530-535fsb felett nem bootol egyáltalán de ezeket legalább tudja Prime stabilNekem nincsen semmi bajom a 4770-el, tökéletesen működnek
Csak hétköznap nincs nagyon időm játszani és ezért netezéshez ilyenkor egy 96GT van bent. Nagyon jó kis kártya szvsz megéri a pénzét -
frissitve...
látom megint előrébb léptél a WR listán
compresszorommat kellett volna ráépiteni a procidra.
tuti WR#6306 kimi02 : frissitve...
tom_tol : a többségnél müxik minden. nem tudom mi lehet a baj nálad.
Ugy látom maradhat ugy az oldal,a vélemények szerint.
Akkor marad is így,és majd még csinositgatom.
most a funkcionalitás volt ez elsődleges szempont. -
sz.j
nagyúr
A monitorozó progik szerint a feszek stabilak ......., bár lehet, hogy multiméterrel csinálok egy-két mérést, mert azoknal valahogy jobban hiszek.
@ákos
Az azért elgondolkodtató, hogy Zsubi is valami hasonlót tapasztalt P35-DS4-nél, ez lappal kapcsolatos "hibára" utal, bár neki is Crucial memói vannak, de azt kizárnám.
-
Zsubi
őstag
THX
Nekem egy szabályozható Coolink venti van rajta aminek a fordultszámát 900 és 1600rpm között tudod változtatni. Azt vettem észre hogy ha 900rpm-en megy és feltekerem 1600rpm-re akkor sem változnak a hőfokok szinte semmit max. 1-2fok különbség van Load alatt de akkor sokat mondtam -
sz.j
nagyúr
Az alaplap melyik csatijára dugtad a ventit, a 3 vagy a 4 pines csatira?
Ha a négyesre akkor tedd át a 3 pinesre, így általában teljes fordulaton szokott pörögni a venti.Direkt alatt azt értettem, hogy ne a lapra csatlakozz a ventivel hanem egy átalakító segítségével közvetlenül a tápra (12V).
Általában minden "jobb" ventihez adnak átalakító kábeleket (vagy hasonló), ezek segítségével próbáld ki, hogy megy e teljes fordulaton, majd az alaplap 3 pines (NE a 4 pinesre!!!) csatijára dugd rá a ventit.Vagy ha van előlapi szabályzópaneled, akkor arra csatlakozz és az fog szabályozni.
-
tom_tol
addikt
mér nem
DS4 tud max 504fsb-t small stabilra (blendről ne is beszéljünk)
feljebb még mükszik de prime alatt fagy és nem a cpu fesz az oka
1,4v fsb term, és mch fesszel próbáltam ennél többet nem adok ezzel pedig csak 504-n fut le a small amihez pedig bőségesen elegendő a procinak az 1,23v vcore
csak a listára kerülés miatt meg nem csinálom abba mi a pláne -
frissitve...
ha nem akarod akkor is(#6002) tom_tol : sima ud3 nem tudom mire képes,de esélyes,hogy menne prime azzal az fsb-vel.
másik kérdés,mennyire birja a sima ud3 a york,vagy egyáltalán a 4 magos procikat.mi a probléma az EP45-DS4-el ?
nekem igen jól ment a DS3 isna én mentem, jóéjt all
-
krammerka
őstag
Miben ne legyek még?
Nem pesszimizmus,csupán átlátom a lehetőségeket...........,most már tisztán(itthon)
A topik,tuning,nem törlöm az életemből,sőt,próbálok visszarázkodni,az első lépés egy faja E3200-as cerka lesz,meg vmi hűtés.Zájec: van néhány dolog ,amin ha akar se tud az ember mit tenni...........
A rossz kezek,azért voltak,mert kénytelen voltam hanyagolni a pc-s dolgokat,meg a munkám is másképp alakuk idén..........látástól-mikulásig tartó meló
Reggel 6.00-17.30-ig tartó műszak,de pl a héten volt 18.30,19.30,és tegnap 21.30Ákoska meg......,le a kalappal,tényleg komolyan veszi az oldalt,és jó "kezekbe" van.
-
ugy tudom szárazjég társaságában volt.
én is csináltam compressorral hasonló eredménytha már eredmény...
amig nálam van az UD3P:
E8400 - UD3P Max FSB -
ADAM1337 : még nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel,de utána nézek.
lizakattila : feldobom ma.
egyébként hogy tetszik a lap ?krammerka : köszi
nem csak rajtam mulik. kellenek hozzá ilyen tuningra vágyó márciusi vagy majdnem márciusi emberekköszi mindnekinek.
értetek csinálom. szavazzatok ráám
majd kitalálom még hogy mit csinosithatok az uj lapokon.
elsőre ilyen lett. a lényeg rajta van. -
lizakattila
senior tag
Grat az újításokhoz, csatlakozok az előttem szólókhoz, ötletesek, tetszenek.
Nah, mivel úgy láttam, hogy még egy E8200-asnál sincs teljes sor kitöltve, így mivel most már van miben tesztelni, akkor ha lesz időd, majd nyiss egy új sort nekem légyszi.
Első körben: E8200@VID
FPO: Q752A516
Vid: 1,225 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest