- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Üdv Mindenkinek!!
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15897 üzenetére
Jó estét!
Hát én RC ügyben jól álltam (385),de nembánom,hogy eladtam
Pénztemető.................,legalábbis a jelenlegi anyagi helyzetemhez mérten.
Ellenben a mostani E3300-m nagyon megy,még mindig ebben a hurka g31 s2l deszkában,és 24/7-ben 1,296V- 3870MHz-n és GYÁRI hűtéssel!!!!!
Még a múltheti nagy melegben is,mindenféle egyéb házhűtés hiányával együtt..........megy mint golyóCsak dolgozok reggeltől estig,és sajnos időm nincs semmire..................
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Rég jártam itt,elveszi a meló minden időmet...............
Visszaolvasok....................
-
krammerka
őstag
Üdv!
Frissítés leghamarabb hétvégén,dolgozok sajnos reggeltől estig,nincs időm hétközben........
-
krammerka
őstag
eddig stabilan fut a prájm
Ráadásul gyári hűtéssel használom,most 63° a mag.........,ez sem rossz ahhoz képest
Igazi csóró-pc -
krammerka
őstag
Üdv!
Megvan az E3300
Most raktam be a deszkába,ami egy nagyon hurka lap G31 s2l,de már prájmolom is,úgy volt az első indítás hogy 3500MHz,alapfesz,ami a droppal most 1,216-1,232V között ingázik.
A vid 1,275V,ez biztató....................... -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Elment az am3-as gépem,egyben
-
krammerka
őstag
Üdv!!
Eladó az am3-as RC bajnok konfigom
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15574 üzenetére
sose megy feleslegesen,hiszen érted dolgozik..........
Azért van,hogy maximálisan kiszolgáljon,én legalábbis azért vettem,hogy ha már van,és tudja,akkor nehogymá
Most itt nem szarráfeszelésről beszélek,hanem egy kellemes alapfeszes tuninggal így a nyári melegekben,sztem jó........ -
krammerka
őstag
válasz
malac012ko #15561 üzenetére
azt néztem az eredményednél,hogy az alapfeszes érték sokkal jobb,mint a max üzem.............
Ha feszemelés nélkül megy 3500MHz-t,miért nem azt a beállítást használod inkább 24/7-re? -
krammerka
őstag
válasz
malac012ko #15559 üzenetére
Jó reggelt!
Ha elküldted emailbe a szükséges adatokkal együtt a képeket,akkor fent kellene hogy legyen az eredményed.
Utánnanézünk a dolognak...........kulerr: kivi vagyok mit hozol ki belőle,nekem is 4GHz valahol ezen a feszen fog menni.............
Egy RC-t is nyomjál légyszi........... -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ákos:
,igen XpRc
kop8,daral0w: nem tudom..........,a szolgáltató azt állítja,hogy az ő részükről rendben van.persze ez csak a messzi távolból mondják
Most a 4GHz-t veszem elő,egyenlőre csak 1,45V körül bootol...............,meglátjuk.........
-
-
krammerka
őstag
Megoldódott a problema.A külső dvd íróm csinálta a fesztivált.
A többi gépnél is ezt használtam,azért volt ott is kékhalálNa de sebaj,azért teszteltem ismét egy max RC-t:[link]
-
krammerka
őstag
Minden adat frissítve...............
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Néhány eredmény felkerült az amd-s listára,folyt köv.........
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15439 üzenetére
Jó reggelt!
Örültem,hogy megindult a 4mag,most meg kapcsoljam ki?
Most 3600MHz-n nagyon jó a gép,megnézem vmikor alulfeszelve is,meg a max oc basztatja még a fantáziám................
De hétvégén a táblázatban lévő opciokat végigtesztelem,csak jön a meleg megint,ami persze nem baj,csak teszt szempontjából nem a legkedvezőbb...........Nincs semmi olyan toplista,ahová fel tudnám tenni ezt az RC-t?
Sajnálom a WR listát,hogy már nem megy -
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15419 üzenetére
Jó reggelt!
asszem talán pont pckownznak ad a lap 1.4V felett...holott a VIDje 1.25V.
Meg lett nézve,esetlegesen egy másik lapban is az a proci,hogy a Vid valóban annyi-e?
Én a g33-ba raktam át az E3200-at,ez volt szegénykémnek a negyedik "alálapja",és az a biosban azt írta,hogy a VID 1,075V!!!
De nem annyi volt,mert a másik 3 lappal 1,275V a normál vcore.
És ez a g33 is adott neki 1,3V-ot,de mégsem adott neki sokat,csak a megállapított vid-hez képest,ami persze nem volt jó érték.Ma megpróbálok még egy alapfeszes tesztet,de úgy néz ki itt valahol van a vége,amit lejjebb linkeltem...........
-
krammerka
őstag
válasz
hackeeeee #15377 üzenetére
a ramokkal nem tudsz mit kezdeni sajnos,mint ahogy én sem............,így nem tudom,hogy a procinak+lapnak van-e vége,vagy a ramnak
Kell hogy szerezzek egy 1600-as ramotÉn blendet nyomtam,mert a ramokat is tesztelni akartam,345x10 simán lefutott..........
[link]
Most keresem a végét alapfeszen,ami nállam 1,4V sajnos.........
3700MHz-t képtelen vagyok kihozni belőle,folyton eldobja magát a prime...... -
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15363 üzenetére
már csak az a kérdés menne-e a lap nagyobb rammal?
Jó lenne kölcsönbe vkitől,1800-as már volt itt,még amikor nem volt ramom,de azzal meg se nyekkent.......Ezt a 377-et fel lehet vmi oldlars rakni?
Olyanra gondolok,mint a WR lista,ami sajnos már nem megy
F5 béta a legujjabb amit látok biost,nem tudom érdemes-e feltenni........hackeeeee: akkor 300-ig jó vagy
-
krammerka
őstag
válasz
Chaser #15332 üzenetére
Nem "szűz" a gép,win7-et akartam leszedni,de nem megy.Mint írtam nemrég,a netem genyózik,vagyis a böngésző,hol betölt,sokszor meg nem.De most azt mondta a céges renszergazdi,hogy ez állítóllagossan vmi vírus genya..........
daral0w: Te vagy az AMD-s Nagymester,meg a Gyuri barátunk
Már sztem a ramom nam bírja tovább,hiába állítok időzítést,stb,csak egy 1333MHz-s ram.
Sztem így 1500 felett eldobja magát,kellene szereznem egy 1600-ast,és azzal is megpróbálni. -
krammerka
őstag
Tényleg köszi Mindenkinek!!
Ma nem volt sok kedvem szórakozni vele,de holnap megnézem,hátha még összejön néhány mhz.
Abban segítsen nekem vki,hogy win7 után,miért nem tudok xp-t visszarakni?
2 gépen is próbáltam,nem egy lemezzel........... -
krammerka
őstag
Köszi srácok!!
Ebből is látszik,hogy én nem vagyok az AMD-hez szokva,nekem ez nem tünik túl nagy számnak,ekkora fsb-t a kis E3200-m is produkált.....
Kár hogy a WR lista nem megy már,oda lehet elfért volna ez az eredmény.
-
krammerka
őstag
Szép napot!!
Megvan a végeredmény az rc clock oszlopba:[link]
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15296 üzenetére
örülök hogy nekem "ekkora" a clockom,és hogy tetszik nektek
Mint mondtam,nem vágom az AMD-s vonalat,még össze kell barátkoznunk.Most jöttem meg horgászatból,na ott nem volt ekkora siker.........1db 1,5kg-os ponty...........
,nem baj,az is vmi....
Az rc lehet még menni fog,nem tudom,ezzel stabil volt,egyenlőre feszekhez nem nyúltam,keresem alapfeszen a legmagasabb stabil órajelet.A magas Vid miatt,az 1,35V-s opció már nem is érdekes.
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #15224 üzenetére
Üdv!
Látom már infóáradat van
Kicsit átbillentem a "sötét" oldalra,vettem egy Phenom 550-et+Gigabyte 785GMT UD3H-t.
Tipikus sokmagosított válság konfig.
Tök hülye vagyok az AMD-hez,de daral0w barátunk segédletével "megmagosítottuk"
Lesz teszt is,csak nem tudom mikor,mostanában jövök-megyek folyamatosan.Meg ezt a lapot(biost) is át kell nézni,megbarátkozni vele.
Hűtést sikerült átheggesztenem az Intelről,meghagytam az Asus Triton hűtést,és mivel volt hozzá am2-es lefogató,így rá tudtam rakni.
Nem nagy durranás konfig,de most ennyire futotta sajnos.
Jobb szeretnék vmi I7-es cuccot,de az egyenlőre kilátásban sincs.
Ez a konfig rammal együtt került annyiba,mint egy i7-.es prociNah,röviden ennyi.............
-
krammerka
őstag
Arkar frissítve............
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
subaruwrc,kimi02 frissítve............
-
krammerka
őstag
Üdv!!
Ezúton szeretném Ákosnak megköszönni az AMD-s munkásságát!
Sztem nagyon jó a táblázat,az új levelezős rendszer is jobban fog működni,nem keverednek el az eredmények,ott nyoma van,és azt is látjuk,ha kettőnk közül valaki felrakja a beküldött eredményt. -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #14526 üzenetére
Szép estét!!!!
Ezzzzzzzazzzzz
,nagyon jól alakul a dolog
,kár hogy én nem vágom ezt a részt annyira
Egyébként ez a megoldás sem lenne rossz az eredmények beküldésére,mint ahogy apollo12 teszi,itt kettővel alattam......
.
Bármikor benézünk,egyből szembetűnik.kulerr: nem az,tévedsz
,ez hivatalosan eredményközlő topiknak indítottam,aztán szép lassan elfajultak a dolgok,szerencsére.......
-
krammerka
őstag
válasz
helkis #14447 üzenetére
Üdv!
Az hogy legyen alapfesz,meg 1,5V azt jólvan................hát ez is egy vélemény,de nem ez a módja sztem.........
Én mint mondtam,nem ismerem sajnos mélyrehatóan az újjabb AMD-s procikat,éppen ezért nem is tudok állást foglalni ez ügyben.
Amikor ez az Inteles táblázatunk beindult,szinte csak E21xx-es procikkal nyomtuk a tunningot.Majd ahogy telt az idő,jöttek az újjabb konfigok,és ehhez lettek igazítva a fesz opciók is,nagyjából.
Egy E2180-as procinak közel 2V-ot adtam,nemhinném,hogy egy i7 mostanában kapna ekkora feszt.................
Mintahogy az újjabb AMD-s procikat se lehet-kell szarrá feszelni.Ezért is lenne szükség egy közös nevezőre a feszekkel kapcsolatosan,de ehhez én nem tudok okosat mondani,mindenképp azokra kell hagyatkoznunk,akik ebben a "világban" jártasak.
A táblázatosdi,nem a versenyszellemről szólt eddig se,ezután se,hasznos infókat rejt,sokak számára,függetlenül a tuning mértékétől................
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ma újrarakom a wint,mert meghasalt,egy hete kínlódok vele,csak csökkentett módban hajlandó elindulni
Privátban is jöttek eredmények,ezeket most már felrakom ha törik,ha szakad
Az amd táblázat nem az állandó viták miatt kell,és nem a rivalizálás a lényeg,hanem hogy legyenek összehasonlításhoz olyan stabil eredmények,mint eddig az inteles táblázatban. -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ákos: a frissítésekkel amennyire tudok természetesen foglalkozom,csak mostanában én is kevesebbet vagyok gépnél,de majd javítok ezen a tendencián.........
Ha összeáll az új lista,akkor meg főleg kell rá időt szakítani,mert lesz rá igény,ez már látszik.
A zölded kissé vakító,de nem lesz rossz,kis finomítgatás,majd kialakul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged