- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
krammerka neked és mindenkinek :: Kellemes Karácsonyi ünnepeket !!
egyetek , igyatok sokat és finomat -
-
Zájec
veterán
köszi lipi haver..
nem gondoltam volna hogy valami ilyesmi öszejön, pedig megvan már egy ideje a cuccos.. nem aztmondom hogy sok meló volt vele, de azé figyelni kellett...az jutott eszembe , hogy valamelyik opcióban kéne valami ütös eredmény , úgy mint neked a MAX üzem
gondoltam nyomok egy FSB-t ...
(#982) winfier :: köszönöm.
700 ? áá , az durva lenne... -
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
válasz
krammerka #967 üzenetére
jó--nagyot
jónapot !!
Én se hittem el,, eddig föleg csak külföldi fórumokon láttam ilyen eredményt , és most megvalósult a saját lapomba, saját magam által kerált beállitásokkal..
el se hiszem vazzeeddig azthittem hogy ez kiváltságos dolog...
köszönöm a Gratulációt
(igen , de nem eladó, hálistenek nem váltottam ddr3-ra, ezzel jobban jártam)
-
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
igen , ez már jó
legközlebb egy rendes képet csináljál,,... már csak azért is mert magadnak is elrakod... legalábbis én minden tuningot elmentek ,,
vagy egy csomó régi tuningképem is...
gondolokozok , hogy nekem is kapcsolodnom illene a klubbhoz
::
___________________Member of the 5ghz on air club!_______________________
-
Zájec
veterán
igy van , jól emlékszel milyen "volt" az etalon...
azt nem tudom hogy "nehezebb vagy stabilabb" az a lényeg legyen valami kinézete..vagy pedig a validoknak csinálni egy csak validos opciót..
de valami keretje legyen már a maxOC opciónak is... több progi a háttérben meg valami kézzelfogható eredmény , nemcsak egy magas mhz érték..
nahh elalszom...
eddig téged vártalak
-
Zájec
veterán
"Úgy érzem senki nem kívánhatja, hogy 5Ghz környékén 1.6v-on még pillanatképet csináljak úgy, hogy még másik 5 progi fut."
neeeem, nem is fogunk ilyet kivánni töled, hogy még véletlenül se eröltesd meg magadat ... pláne úgy hogy 5 progi fut... ,még a végén összeomlik a tuning töle..
érdekes, mi korábban amikor az E2xxx procikat tuningoltuk akkor valahogy képesek voltunk eme neház feladat megvalósitására,, pedig simán röpködtek az 1.7v -os CPUfeszek is.. meglehet nézni az E2xxx procik max OC eredményeit...
-
Zájec
veterán
félreérted, én egészséges durva tuninról beszélek.. amit mondjuk még normálisan be lehet tölteni , esetleg egy sPI lefut,, meg ilyenek , nempedig az FSB pöckölgetös valid-ok..
ezért is korábban megfelelöen voltak meghatározva a feltételek, mostmeg higul az egész...
és akkor még jön Serito és kezdi kikérni magának ezt a csak validos dolgot..a másik az hogy nem kötelezek én senkit semmire, ez nem kötelezö , mindenki annyi tuningot csinál amennyi jólesik és amilyet akar,, de valahogy úgy kéne ez az egész hogy 1 prociról lenne legalább 2-3 eredmény..
-
Zájec
veterán
válasz
krammerka #455 üzenetére
igy végiggondolva igazad van. csak olyan eredméyneket fogadj el ahol a részletek is felvannak tüntetve a .. aki csak simán bedobja a linket , semmi adat nélkül , vagy csak egy adat is hiányozzon (pl: FPO) ne is fogad el... !!
megkell húzni a vonalat ,mert akkor nagyon felhigult lesz az egész táblázat...
igy is vannak olyanok ,akik bedobnak egy Validot, aztán csá , semmi több eredmény , és a többi opció ott figyel a végtelenségig üresen... igy felhigultnak néz ki a dolog...
részemröl pedig ezt a Validálást tartom a legnagyobb értelmetlenségnek..
nem is emlékszem hogy anno elfogadtunk volna csak egy validot a max OC-nak..
egy validból nem sok minden derül ki.. egy darab fesz nincs rajta és semilyen más info aminek a tuninghoz van köze.. arról nem is beszélve hogy ezek a setFSB-vel felpiszkált és gyorsan elmentett eredmények semmire sem jók, még tapasztalatmegosztásra sem.. szóval én ezért nem is csináltam soha sem egy db validot sem... nem is láttál tölem soha... -
Zájec
veterán
krammerka :: most nézem a táblázatba Laraxior kolléga eredményét, de nem az lett berakva ami a konfigojánál van , hanem valami korábbi eredmény ami más lapba (DS4) készült és egy korábbi procival (C0)...
épp megnéztem ,mert egyforma az FPO-nk, de a képen másik proci szerepel...
szóval valahol hiba van a dologba.. -
Zájec
veterán
bármi is lehet az 1.opció , amit V.L. kolléga mondot az is jól hangzik..
de részemröl az se baj ha nincsen
, mert ugye az 1.20v és 1.35v opciók is már megmutatják mit tud a proci... és még ott a többi opció 4-s , 5-s , 6-s
-
Zájec
veterán
igen, elöször nem is figyeltem, csak amikor szoltál akkor láttam hogy nálad ott van.. de ezt is be kell állitani hogy kiirja a RealTemp, mert alapból nem irja ki csak ha te beállitod..
szóval nem tudom mi legyen az 1.opcióval, nagyon közeli az átlagos vid értékhez, és úgyahogy mondod, minimális eltérések lennének, a két opció között..
igy nem sok értelme van..
az 1.200v ,, 1.350v ,, MAX üzem ... ezek nagyon jók igy, de ezzel az 1.opcióval mi legyen , és mennyi legyen -
Zájec
veterán
egy eredmény a 2.opcióba::
-
Zájec
veterán
(#372) lipi67 :: ahh, nálad ott van a vid a RT ablakban.
(#373) serito:: nem probáltam még,, assziszem talán 4.7-4.8at probáltam betölteni ami sikerült... nem nagyon probálgattam ilyen felsö tartományban..
hogy milyen beállitással "érném el".... nemtudom ,probálgatni kell..(#379) krammerka::aám legyen az 1 opció a vid,, de ezzel is fentartásaim vannak... miért is ne lennének hisz akkor nem lennék Zájec.. szóval az a bajom hogy az általános vid érték kb. 1.20v körül mozog.. és pont ennyi a 2.opció..
tehát majdnem egy súlycsoportba van a két opció, hasonló, egy kaliberü eredmények lennének.. nemtudom érthetö voltam e hogy mire gondolok...(#385) ADAM1337 :: azt a ramot egy kicsit drágán adják,, annyit nem ér meg..
szerintem máshol nézzél, biztos talász olcsóbbat ami szintén ilyen kaliberü.. -
Zájec
veterán
".."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,"
igen ott van, csak a settings ablak nincs megnyitva ahol látszana a vid.."Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén." igyvan
én is erre gondolok.. mennyit megy a saját gyári feszén...
-
Zájec
veterán
jónagyot ! tuningban is mondhatnánk mint jókivánságot
"Bankotraboltál?" jah
rákötöttem a gépemre egy sodronykötelet és kihúztam az Achaunból a bankatumatát
na szóval , nemtudom mi legyen az 1.opció , pontositva.. az a bajom hogy elég "szórt" igy és nincsen kézzelfogható értéke, ami könnyen tanusitható és értelmezhetö mindenki számára , nemcsak nekem hanem aki megnézi annak is..
mégvalami :
lehetne egy olyan új opció ami MAX stabil lenne..
ebbe lenne az 1.4v -tól fölfelé , amit stabilan képes teljesiteni a proci..
(akár 1.5v stabil tuning eredmények )JA:
ajánlatos lenne még egy CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.. -
Zájec
veterán
válasz
krammerka #322 üzenetére
és ha úgy állitom be hogy hozzáadom a vid-hez a dropot ?
tehát annyi lesz a terhelés alatt mint amenyi a proci vid-je.(#324) krammerka:: az rendben van , de ! például ha van loadline calibration , és az be van kapcsolva, tehát nincs drop ,, akkor az megint más képet fog mutatni....
és a proci ez esetben is a vid feszre van beállitva..."és megnézzük hogy saját vidjén mire képes" ha a terhelés alatt annyit kapna mint a vid-je akkor lenne látható hogy a saját vid feszén mennyit megy...
-
Zájec
veterán
űdv harcosok
az lenne a kérdés hogy az alulfeszes-nél mennyire kell beállitani a feszt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest