Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
krammerka #17893 üzenetére
Lipi megkeresett priviben ez ügyben, amit tudtam, elmondtam neki.
Leírom itt is, amit tudok.
A lapot anno cseréltem itt a PH.-n, egy X48 DQ6-ot adtam, és kaptam mellé némi kp.-t.
Amikor hozzám került, alapból sz@r volt, [link], akivel cseréltem, Ő is akkor vette, és elmondása szerint nem is használta.
Teljesen korrekt volt, [link], a történet nagyjából itt le van írva.
Az Ipon a lapot cserélte egy újra, doboz, tartozékok maradtak a régiek, ez a papírjaiból gondolom, egyértelmüen kiderül.
Közben Én az akkori E8200-amat visszaköltöztettem a DS4 lapomba, amikor a lap megjött, egy E5200 került bele, ami gond nélkül ment, igaz a max fsb 335 körül volt, mint a legtöbb 5200-nál.
Ezzel, azt hiszem, nem volt olyan hű, de nagyon túlhajtva.
Aztán eladásra került a komplett gépem, amit alapból a DS4-el hirdettem meg, opcióként választható volt hozzá az UD3R.
Az új tulaj azt választotta, így azzal került átadásra.
Nálam ennyi volt eme lap története a teljesség kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest