Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Lackki #51700 üzenetére
Én csak 2004-en regeltem és álltam át az 1.6-ra. Nagyban toltuk addig az 1.5-öt, sőt a LAN-klubban sokáig csak 1.5 volt.
Amúgy nem tervezik hogy GO-ba áthozzák a de_piranesi, de_chateu vagy a cs_siege, cs_estate és hasonló régi mapokat? Vagy ezt inkább a közösségtől kell várjam?
Az is lehet hogy mégis szervezni kell egy old school LAN-t pár régi motorossal?Szerk:
vzsryl, milyen igazad van! Hogy is felejthettem el a régi klasszikus aztecot... Az 1.5 után elvesztette a régi feelinget.
HL1 pedig az egyik legjobb multi amit valaha toltam. Nyílpuska, shotgun, revolver, Gauss-gun és Egon. A dobálható rágcsáló bogarakról vagy a rádiós/lézeres robbanószerekről már ne is beszéljünk...
Istenem mennyit pörgött LAN-on!
Lackki:
Pont az előbb kerestem rá az emlékeimben élő zoomos bétás M4-re. Állat volt bár úgy emlékszem zoomolni nem lehetett vele. A fene se tudja a bétákból csak a skinre emlékszem, 1.0-tól toltuk nagyon sokat. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Lackki #51700 üzenetére
Akkor én az 1.0b-vel kevertem, mert mi haverokkal azzal toltuk először. Na annak olyan volt a hitboxa, mint a GO-nak. Lutri volt az egész játék, de egy fokkal jobban adta, mint a GO. Nekem 1.0b után csak 1.5, 1.6 és egy rövid ideig a CZ volt meg. Source-t kb 10 percre próbáltam ki. Amúgy a CZ mikor jelent meg? Mert nekem rohadtul 2003 rémlik arra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- DOOM - The Dark Ages
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest