- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Ochocinco46 #59169 üzenetére
H az Oazisban írsz breki fórumtagnak, akkor szerintem biztosan tud neked segíteni.
-
CosmoBacsika
tag
Már nem azért, de a poresz is sokkal jobb 144 hz-en. Ha már a másik leggyakoribb felhasználást vesszük...
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Saradomin #59142 üzenetére
Én inkább azt javaslom, hogy nézd meg élőben mit jelent a kettő.
Egyébként egy jól kalibrált TN panel azért nem rossz, de persze egy IPS-el nem fogja felvenni a versenyt.
Viszont szvsz a 144hz bámulatos. Én spec a saját konfigomból messze a monitoromat imádom a legjobban -
CosmoBacsika
tag
Amikor a baráti társaságban egy kicsit feszül a hangulat, mindig átváltunk a pina témára... csak egy ötlet...
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Franklin #58982 üzenetére
Volt egy szépreményű Balázs show, amiben az aktuális retard gyerek sokszor elmondta, hogy imádja a csokis kekszet.Csak nála ez az anál szinonímája volt. Azóta mindig ez ugrik be a csokis kekszről...
Egyébként tényleg grat a Pixelnek.Lemennek egy nemzetközi nagy lanra, ahol szerintem kiválóan helyt állnak, majd kis botrány, némi hiszti, és huss, vége is csapatnak. HUNCS in a nutshell....
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Gentlelelele #58917 üzenetére
Egy tipp a saját példámból az elmúlt egy hétből.
A játék egy kis idő után fixen elvesztett kb 100 fps-t (olyan 250 környékén játszom). Restart, minden ok, majd pár perc múlva ismét.Valami zabál, ámde nem a cpu-t zabálta egy program hanem a redvás GPU-t. A semmiből 96%-os terhelést adott neki. Mint kiderült egy bitcoin minert szoptam be, ami a futtatósávban Realtek HD audiónak adja ki magát. Lelövöm, és visszatért az fps....
-
CosmoBacsika
tag
Aztapics micsoda haladás. Én meg azt hittem, hogy bodito utóirata volt a hab a tortán
Dev utolsó hsz-e full epic, kérném kötvefűzve, keretezve...
Úgy látom komoly piaci rés van, és mivel szakmámba vág be is török: Kommunikációs és selfPR képzést vállalok esportolók részére jutányos áron. A kurzus online folyik majd, népszerű hazai konzulensek bevonásával. A képzést vizsgával zárjuk, amely során való életből vett helyzetgyakorlatokkal teszteljük a tanulók felkészültségét (tétel #1: újjáalakult nemzeti válogatottad csúfosan kiszop a vb kvali első meccsén bulgáriától - facebook statement írása. amely lelkesíti a követőket, és palástolja a társaid kapcsán felszínre tört érzelmeket. tétel #2 - Csapatodat csalás miatt kizárják egy neves lan eventről - Személyes beszélgetés a szponzor képviselőjével, véleményed diplomatikus prezentálása, hosszú távú együttműködés megalapozása...
.és így tovább...csinálok egy ilyen tv-shop-szerű reklámfilmet ahol, szürke színnel leadjuk ezeket az epic faileket, mint amikor a retard asszony egy rohadványos tojást nem tud feltörni. Aztán színesben, amint bodito összeölelkezik a lenovo képviselőivel lassításban, majd egy snitt ahol lenovo periférákkal a pixel majort nyert a virtus pro ellen....
-
CosmoBacsika
tag
Azt azért nem hinném, hogy buták lennének. Eleve a CS nem egy olyan játék amihez nem kell intelligencia. Egyszerűen csak túl fiatalok, meggondolatlanok, sokan beképzeltek is. De ezeket a szélsőségeket szerintem simán ki lehetne kapálni némi oktatással. Persze vannak default kapanyelek (tudjukki), de azok mindenhol vannak.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
GabN73 #58832 üzenetére
Azt gondolom, hogy belefér olyan nyilatkozatot kiadni, miszerint nem értenek egyet a döntéssel, akár még nyomatékosítani is azzal, hogy bojkottálják a rendezvényt (bár szvsz jelen esetben felesleges), de konkrétan beszólni a magyarországon gamer közösség felé nyitó cégek garmadájából (captain irony) egynek, ritka hülye húzás. Ebben csak az a jó, hogy a többi szponzorjelöltet is elijeszti, nem csak magától, hanem a közösségtől is.
Ezért kellene minden, legalább csak semi-pro csapatnak valaki, aki intézi a kommunikációt, meg a PR-t, vagy legalább egy ember ki lenne rá jelölve a csapatból, akiben van annyi, hogy az ilyen helyzeteket éretten tudja kezelni. A többiek pedig mély kussban léteznek, és nem rombolják az előbbi munkáját. Sajnos a scene játékosainak nagy része egyszerűen gyerek, valaki korban, valaki fejben.
Még flash fácse posztjaitól szoktam a fejemet a falba verni. SelfPR
-
CosmoBacsika
tag
Komolyan kommunikációs tréningre kellene küldeni mindegyik okostojást, aki legalább csak egy kis publicitást kap bármilyen platformon. Épp olvasom bodito bejegyzését, és teljesen korrekten leírja a véleményét, majd az utolsó mondattal gyönyörűen hazabassza az egészet, beszól egy gyártónak (ez már hosszútávon sem okos dolog) és hiteltelenné teszi a kiadott statementjét....
-
CosmoBacsika
tag
Azért oda kellett dobni a kapanyelet...
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Gentlelelele #58746 üzenetére
Inkább az ESEA-t javasolnám
-
CosmoBacsika
tag
Közben a dignitas elhozta az Epicenter trófeát
Tündérmese
GG
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #58709 üzenetére
Éppen hogy nem becsülök alá semmit. (persze emiatt majd kapok) Azt gondolom, hogy aki középiskolában küzd a 2-3-asért, az egy retard, vagy olyan szinten lusta, hogy elmondhatatlan, de akkor az meg nem küzdelem.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
gabesson2 #58696 üzenetére
Már megbocsáss, de azt gondolom, hogy mindenféle iskola melletti hobbitól függetlenül egy közepesen értelmes gyerek bármilyen gimiben simán hoz egy 4-es szintet mindenféle küzdelem nélkül pusztán csak alapvető szorgalommal. Ez tudom, hogy az én kattanásom, de mindig idegrángást kapok attól, ha valaki középiskolában a hármasért küzd (és feltételezem azt, hogy semmilyen komolyabb törés nincs az életében - gyk: család, betegség, kirívóan rossz anyagi körülmény). Mondom ezt úgy, hogy én spec top10-es gimibe jártam.
Elhiszem, hogy kolorr nagyon jó, és nagyon fejlődőképes játékos. Én csak azt látom, hogy az álom nagy kergetése közben minden 1000 tehetséges srácból kb 1 lesz, aki tényleg, valóban, jól megél ebből, a többiek pedig abbahagyják, és kezdhetik kijavítani az álom kergetése közben összerombolt lehetőségeik halmazát. Szülőként csak akkor tudnám támogatni a gyermekemet ilyen sok időt felemésztő hobbiban (legyen az esport, vagy sima sport), ha mellette az alap (iskola) rendben van. Az én fiam még csak 4 éves, de nem gondolom, hogy ezzel a hozáállással UFO lennék. Ha esetleg ilyen helyzetbe kerül, akkor csak úgy tudom támogatni, ha közben nem bassza szét (tessék káromkodás) maga körül a dolgokat). Te a 26 éveddel már egy fokkal jobban rálátsz a dolgokra, azt gondolom, hogy nem bölcs dolog mindent egy lapra feltenni.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #58472 üzenetére
Nemrossz, de egy kicsit még gyakorolni kell a sprayt, hogy pontosabban kövesse le a célpont körvonalát
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Vismajor01 #58416 üzenetére
Az outputnak fel van rakva a drivere? Nem a windows default van fent?
-
CosmoBacsika
tag
16-14, megvan a VP ellen cbble.
Elfáradtam.... -
CosmoBacsika
tag
válasz
had423 #58352 üzenetére
Nem gondolom, hogy rontana. Magyar nyelven (és ennek a jelentőségét sokan lebecsülik szvsz) megjelentet egy rakat anyagot, kvázi terjeszti. A stíluson van mit faragni, de gondolom mögötte sincs hadsereg, aki az általatok - egyébként jogosan hiányolt - mélyebb kontentet szállítaná. Egy erősebb anyag megírása fél-1 napot simán elvisz, ezt munka, esetleg család mellett ingyen csinálni luxus. Azt gondolom, hogy inkább becsüljünk meg mindent.
Nyilván erős volt a cshu anno, de ott hányan is dolgoztak?
-
CosmoBacsika
tag
Pontosan az ilyen community támogatás miatt döglik meg itthon minden. Gondolok itt pl adise fórumtárs attitűdjére és hozzáállására. Félre ne érts, nem a kritikával van gond, ha az építő, és jó szándékkal adják. Hanem ez a lenéző fikázás, ami többek kommentjeiből is visszajön, ez az elszomorító Csak egy pillanatra gondoljatok bele abba, hogy neki mennyi munkája van ebben az egészben. Mindaddig míg mások elvannak a kis életükkel, csinálgatják a kis hobbijaikat, és fogyasztják a mások által előállított tartalmakat, a "mások" szabadidőt nem kímélve próbálnak tenni valamit hitük, tehetségük, és lehetőségeik korlátai között.
Pontosan azért nincs rendes magyar csgo community mert a létrehozásához szükséges alapvető infrastruktúra működtetéséhez pénz kell. Ami nincs. Lehet ezzel vitatkozni, de jelenleg - még mindig - minor kis fing az egész itthon, nincs benne pénz.
Ennek ellenére ki tud alakulni kiemelkedő oldal, lásd régen a cshu, amit szintén ingyen reszeltek a hobbisták.
Én sem vagyok kibékülve Hemi stílusával pl, de ahelyett, hogy lehúznánk, a saját kis lehetőségeink között próbáljuk meg segíteni, és megbecsülni azt, aki legalább tenni próbál valamit (mielőtt ő is kiégne).Jómagam ugyanezt végigcsináltam, csak kosárlabda vonalon (bball.hu, slamonline.hu, mennyeijatszoter.hu), tudom miről beszélek. Én 2011-ben égtem ki. Segítsünk másokat h később égjenek ki.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Franklin #58291 üzenetére
Az ördög mindig a részletekben van, mondjuk nem értem, hogy miarákért nem különböztetik meg az egyes típusokat rendesen névben is.
Az XB240H-ból létezik sima, és gynces változat is. Előbbi korábbi, utóbbi későbbi modell, viszont legalább mindkettőt ugyanúgy hívják (a pontos típus a part numberből derül ki, az enyém a sima, "csak mezei" 144HZ, 1ms-es modell (UM.FB0EE.001).
Amit linkeltél az is gsynces, azok eleve sokkal drágábbak. Ettől függetlenül azonnal lecsaptam rá, mivel akkor (áprilisban) a sima mezei belépő 144HZ-es 24-es monitorok (Benq, LG, Acer, AOC) 80-88-ezertől indultak.50 ért, egy év garival no brainer volt. Azóta is áldom azt a lehetőséget (asszem 4-5 db volt raktáron, el is kapkodták). Néha leülök sima 60Hz elé, és már képtelen vagyok megszokni, rettentő zavaró.
-
CosmoBacsika
tag
Vaaaaagy csinálhatod azt a roppant paraszt, és nem mellesleg (mások számára) kellemetlen módszert, hogy megfizetsz egy jó játékost, hogy az accodat boostolja, legalább addig a szintig, ahol már azt sejted, hogy jó a játék.
Épp hétfő este volt egy nagyon látványos esetünk egy haverral (én dmg ő keresztkala), és volt egy társunk, aki irgalmatlan mód carryzte a kis seggünket, aztán le is írta, hogy az acc tulaja fizetett neki a boostért. A végén meg láttuk, hogy a rankja (akkor) sima MG1 volt. Gondolom globál fiú ült mögötte, de valakinek megér valamennyi pénzt, hogy ne neki kelljen felszenvednie magát egy bizonyos rankba....
(itt hozzáteszem a saját tapasztalatomat: Az első rankom nova 4 volt, most DMG-be vagyok és mindig amikor solozok kb minden szinten ugyanannyi az idiota paraszt, meg a tryhard társ, szóval játssz sokat, előbb utóbb feljebb jutsz ha jobb vagy).
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #57850 üzenetére
Uristen mi lesz a következő szint? Dugni mix helyett?
-
CosmoBacsika
tag
BALRÁBB!!!!
-
CosmoBacsika
tag
Nézi valaki a Pixelt?
Épp elkapták az LDLC-t elég simán.
Jön a GODSENT. -
CosmoBacsika
tag
A sztori puszta elolvasása is fájdalmas, de halmazati a büntetés, mivel napról-napra olvastam az update-eket.
R_Ö_H_E_J paszmek.... -
CosmoBacsika
tag
much közösségépítő ötlet: Úgy tűnik van közönség rendesen a ph mixekre. Nem lenne esetleg kedv faceit tournamenteken is elindulni? Faceiten letrehoznank egy ph teamet, felvennénk bele mindenkit, aki itt szokott játszani, és mindig az aktuálisan jelen lévő ötös indulhatna ezeken a tournamenteken. Csak 5let.
-
CosmoBacsika
tag
A ládanyitásnál sokkal értelmesebb dolgokra költheted a pénzt, ráadásul az alábbiak mindegyike sokkal nagyobb bevétellel kecsegtet:
Kaparós sorsjegy
Rulett (bár CSGO, de ne orosz...)
Itt a piros, hol a piros
A szerencsejáték zrt tetszőlegesen választott játéka
Drogok
Rosszlányok (tripper warning)Javaslom a fentiek felé fordulj, a CSGO-t meg csak játszd, és távolról kerüld el a játékkal kapcsolatos skin/betting részt...
-
CosmoBacsika
tag
Bekapott valami vírusos szart, lefekvés előtt még elég szarul volt (eddig a bátyja volt rosszabbul, ő már javul). Anyjuk házon kívül. Azért mertem csak egyet vállalni, bármikor jöhet egy felsírás. Sima MM-ből simán kiszállok (max eltiltás), de veletek nem akartam volna kibaszni. Szerencsére eseménymentes volt az este
-
CosmoBacsika
tag
Tolhatunk valamit (miraben)
-
-
CosmoBacsika
tag
válasz
KisTücsök #57107 üzenetére
Én simán nem tudtam átszokni 16:9-re
Meg persze az FPS
Kipróbáltam még széthúzva az 1024*768-at, de ott meg az agyam nem bírta megszokni, hogy bár ugyanannyi pixelt mozgok horizontálisan mint normál képaránynál, elcsesződött az aimem (persze gondolom ha belerakok pár hetet, biztos átszoktam volna), úgyhogy maradt amit megszoktam (1280*1024, black bars, és így megvagyok majdnem mindig 250 - 300 fps-el). -
CosmoBacsika
tag
Gyűlik a banda szépen
GG
-
CosmoBacsika
tag
Amikor tavaly 10 év cs pihenés után elkezdem GO-zni elképedtem a játék mögött meghúzódó, skinen alapuló kereskedelmi rendszeren.Ahogy egyre többet játszottam, és pár ismerősről, és barátról is kiderült, hogy játszik, egyre inkább kezdtem azt érezni, hogy a játékosközösség egy igen komoly hányadát nem maga a játékélmény tartja a CS mellett, hanem a skinek, illetve a fogadás, meg a tradelés. Most azt gondolom, hogy igazam van/volt, és a mostani visszaesés jó része ezen csoport lemorzsolódásának köszönhető. Kíváncsi lennék, hogy hányan játszanák ezt a játékot, ha a skinrendszer egyáltalán nem képezné szerves részét.
Tippem szerint a jelenlegi közösség kb 40%-a. -
CosmoBacsika
tag
válasz
benceman00 #54355 üzenetére
Csak annyit szeretnék kérni, tiszteletben tartva a véleményedet, hogy "érdeklődő" társaknak ne mondjuk azt, hogy a 144hz parasztvakítás. Egyszerűen tanácsoljuk azt, hogy menjen el egy üzletbe és nézze meg. Ha lehetősége van rá, sőt ha még az is lehetséges, rakjon egymás mellé egy 144hz-es meg egy 75hz-es monitort, és - ha már ez a topik - nézze meg mindkettőn a CSGO-t, természetesen 200 fps környékén, és döntse el, hogy melyik tetszik neki.
Ne haragudj, hogy "beléd kötöttem", de egyszerűen képtelen vagyok elfogadni azt az álláspontot, hogy nem számít, vagy hogy nem látszik a különbség. Azt el tudom hinni, hogy valakit nem érdekel, de laikusoknak ne mondjuk azt, hogy parasztvakítás, mert ez egyszerűen tényszerűen nem igaz.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Nxn908xxx #54185 üzenetére
Nem kell prókat dobálni, de korábban már játszottam FACEiten de ennyire gyenge ellenfelekkel (ráadásul sorozatban) még nem találkoztam. És tudom, hogy van rank, de azt gondoltam volna, hogy az alacsony rank is azért már valahol mm rankok közepe környékén jár. ESEA-ban is van rank, ott még viszont sosem találkoztam klasszikus noobokkal.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
MarioAna #54178 üzenetére
Tényleg tudom javasolni az ESEA-t. Minőségibbek a játékosok, mind skill, mind emberi szinten.
Tapasztalat: Múlt héten egymás után 3 faceit meccset játszottunk 3 kedves barátommal. Nem vagyunk skillhuszárok, valahol kala1 és sherrif között mozgunk, de ezen 3 meccs mindegyikén olyan szintű istentelen balfaszokat dobott ellenünk a rendszer, hogy félelmetes. Konkrétan olyan volt, mintha nova1-2 szint ellen játszottunk volna. Én nem így emlékeztem eddig a FACEIT-re......
-
CosmoBacsika
tag
Mindamellett, hogy egy kósza fanszőrszálamat sem mozgatja meg a csében ez a skines "őrület" (sőt, sok esetben még idegesít is, amikor főleg fiatalabb kissrác ismerősök ha meghallják, hogy CSGO-zok, akkor első kérdésként azt teszik fel, hogy milyen skinem van, meg hogy van-e karambitom (meg kellett néznem netem hogy miazanyám az...)) teljesen őszintén gondolom, hogy business oscart (stílszerűen érdemérmet) kellene adni a volvónak, hogy bevezették ezt a játékba (persze a moddolható és adható-vehető custom dolgok gondolom nem az ő ötletük globálisan). Félelmetes abba belegondolni, hogy 1: nekik mennyi lóvét hoz ez az egész. 2: mekkora közösséget tart a játék mellett.
-
CosmoBacsika
tag
Egyébként nehéz ez a dolog, nekem is van egy ehhez hasonló helyzetem, igaz nem ekkora szélsőségekkel.
A baráti társaság akivel együtt játszunk (egy városban is lakunk, meg régi barátok vagyunk) 6 főből áll, amiből hárman vagyunk kalák a többiek nova 1-2-3. A kalák valós skillje valahol keresztkala magasságában van, a novák szintje egy kivételtől eltekintve silver. Így mondhatjuk, hogy kb ki van a dolog egyensúlyozva. Ezt a meccseink is mutatják, elég izgalmasakat szoktunk játszani, nem gondolom, hogy szívatnánk az ellent (amikor jól beszopatnak mindig kapjuk az ellen randomtól, hogy mekkora fosadék egy csapat vagyunk, bezzeg amikor warmup alatt meglátják, hogy premade vagyunk egyből kapjuk a savat, hogy szívni fognak - CSGO scene kultúra csuhajja...Ettől függetlenül nagyon nehéz ezt az ellentmondást feloldani. Én speciel akkor érzem magam a legjobban, amikor premade játszok a haverokkal, mert pontosan tudom h kitől mire számíthatok, és már viszonylag sok mapra vannak egész korrekt kis taktikáink. Plusz ugye ismerjük egymást, röhögünk stb. Viszont ha meg solozok akkor ESEA/FACEIT megy általában, ahol meg értelemszerűen nem kala a színvonal, ergo fejlődik az ember, és óhatatlanul lehagyja azokat, akiknek ehhez esetleg kevesebb affinitása vagy ideje van.
-
-
CosmoBacsika
tag
Bár tudom, olyan mint a segglyuk, de azért elmondom.
Tegnap kb egy fél órát volt erőm nézni az ICL twitch-et, de nem azért bírtam eddig mert sokat pufferelt, hanem az irtózatos paraszt/infantilis/beképzelt/stb kommentek miatt.Komolyan kérdezi valaki, hogy miért szar/nincs magyar scene? Ott volt a válasz.
Egyetlen komolyabb csapatszámot felmutató lan hazánkban, de kb annyira becsüli mindenki mint egy darab szart.
És most nem védeni akarom a szervezőket, nyilván vannak/voltak/lesznek hibák, vannak mellényúlások, de ettől függetlenül ez senkit sem jogosít fel arra, hogy útszéli prosztó stílusban folyamatosan fikázzon egy olyan rendezvényt, ami - minden hibája ellenére - fontos a magyar csgo számára. Még egyszer: Nem azzal van baj, ha az esetleges hiányosságokra felhívja valaki korrekt módon a szervezők figyelmét. Azzal van baj, amikor a kommenterek 90%-a beképzelt szarcsimbók módjára osztja az észt mintha ő szarta volna a spanyolviaszt, a közösségért meg egy tetves fűszálat nem tett még keresztbe. Komolyan az agyam feltolta ez a beképzelt önteltség, ami áradt a nézőkből. Mintha csezdmeg nekik alanyi jogon járna egy ESL Köln, vagy mittudomén.
Vicces részletek:
Egyik gyerek benyögi, hogy hallott olyan pletykát, hogy pár csapatnak laptopon kell tolna - ezután elindul, hogy úristen milyen fos, meg a laptop 60 hz, de ház - Semmi konkrét információ, semmi megerősített hír a szervezők részéről, de már elindult a rizsa....Bent volt kuli, kb 50x leírta, hogy semmi köze a rendezvényhez, de az összes értetlen f@sz minden hülyeséget megkérdezett tőle 10x.
Nagyképű, értetlen szarjankókból áll az egész banda az az igazság. Senkháziak kezében van a GOszakma ...
-
CosmoBacsika
tag
Ha nemrég kezdtél el játszani, akkor egyelőre nem ajánlom.
Főleg az ESEA-t nem, nagyon magas az átlagos skillszint a sima MM-hez képest, úgy fogják kicakkozni a hátsódat, hogy nem is érted, honnan kaptad az áldást.
A faceit már véleményes, de azért ott is jóval erősebb az enemy.
Azt javaslom mm-ezz (elvileg a saját rankodnak megfelelő ellent kapsz) vagy böngészd a közösségi szervereket és keress only hs servereket.
-
CosmoBacsika
tag
-
CosmoBacsika
tag
Tapasztalat: Kipróbáltam a Server Pickert, és nagyon jól működik. West-East EU-t állítottam be, így mentem 3 MM-et és egyiken sem kaptam ruszki társakat vagy ellenfeleket, jó játék volt, korrekt kommunikációval, és hajtással. (az akcentusból ítélve nagy része német - francia - svéd volt). Asszem hagyom állandóra a dolgot.
-
CosmoBacsika
tag
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Lackki #47657 üzenetére
Ezen már agyaltam én is, de szerintem lehet rá épkézláb tanácsot adni.
ha esetleg játszott valaki q3 arénával, azon belül is használta a railgunt, ahhoz tudnám hasonlítani az awp-zés lényegét (szerintem). Nekem legalábbis az tanította meg az alapját. (de ez igaz bármilyen pontlövő fegyverr
Sokszor azt látom, hogy főleg a kezdők úgy céloznak, hogy próbálják görcsösen rátenni a célkeresztet az enemyre, majd ha 100%osan megbizonyosodtak róla, hogy rajta van, akkor húzzák meg a ravaszt.
Ez ugye gyorsan mozgó, gyorsan visszalövő enemy esetében egyenlő a mellélövéssel, vagy a gyors halállal.Valahogy ez a rossz metódus.
Scope - céloz - rátesz - "agyban jön az "igen most rajta vagyok" megbizonyosodás" - tűzA helyes metódus.
Scope - céloz - tűz.Lehet, hogy nem jön át a fentiből, amit mondani próbálok. A lényeg az, hogy meg kell tanulni érzésből, vagy inkább rántásból lőni, soha egy pillanatig sem visszaiktatni a "megbizonyosodási" szakaszt. A kézben kell lennie az irányzéknak. Tudni kell, hogy x mm rántás, mekkora változtatást eredményez a monitoron és bízni kell a rutinban és a begyakorolt mozdulatokban.
Lényegileg, rárántod és egyből lősz. Már amikor a célkereszt közelít a testéhez szinte nyomod a gombot.
Ha így megtanulja valaki használni a WP-t, akkor nem lehet előle elugrani.
A dolog másik fele pedig a mozgás az hogy tudj úgy mozogni, hogy bármelyik pillanatban pontosat tudj lőni. Azaz megállj (vagy ellenmozogj) a lövés pillanatában, hogy pontos tudjon lenni a puska.
Remélem tudtam segíteni.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
RECSKA #47240 üzenetére
Bennem is ez epp tegnap fogalmazódott meg. 99 és 2004 között volta nagyon aktív, de talán még akkor sem ment ennyire a kurvaanyázás a hazai servereken mint most. Felléptem kíváncsiságból hazaiakra de szinte folyamatosan megállás nélkül ment a beszólogatás, anyázás, fikázás... Tisztelet, egymás segítése semmi...
Az külön poén volt, hogy péntek este egy hazai 1v1 serveren volt egy srác aki megállás nélkül oltott mindenkit, aztán másnap este belépve az első chat tőle jött ismét anyázással... (vmi ed1k vagyki...) Röhej. Talán ezért nincs hazai scene... -
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Ha van valakinek kedve, meg csapata, meg ideje, az írjon nekem priviben. A héten tartunk egy kis házi lövöldét, és szívesen játszanánk pár gyakorló wart más csapat ellen (rank: MGE1-3).
Server van.Köszi
-
CosmoBacsika
tag
Napot!
Akinek van esetleg csapata, és szívesen tolna pár practice war-t kala2-3-as szintű csapat ellen, az küldjön nekem privit plz.
Szervert megoldjuk.Napot!
-
CosmoBacsika
tag
válasz
#17954112 #44655 üzenetére
Hali
Nekem g1840-es proci, és 8 giga ram (2x4).
Azaz prociban kevesebb, ramban több, de a többi egyezik.
1280*1024-es felbontás, minden low csak egy 2x AA van bekapcsolva (meg persze a többmagos képalkotás).
MM-ben az FPS (dust2 pl) 100 és 190 között mozog. Helyzetfüggő. -
CosmoBacsika
tag
Aki akar esetleg alkalmi MM pajtást az jelöljön be
http://steamcommunity.com/id/cosmobacsika/Rankom: sima kala
Én 30 fölött vagyok, nem sajnálom ha aki jelöl szintén hasonló paraméterekkel bír (legalább megérti h mi van akkor, ha felkel a pici és rohanni kell). Értelmes, csapatban és taktikában gondolkodók ne kíméljenek
-
CosmoBacsika
tag
Tegnap teszteltem én is az új felállást.
FPS dropról nem tudok beszámolni. Akinek nagyon nagyot esett, annak javaslom, hogy a file integritást ellenőrizze.
M4-et egyelőre nem éreztem lényegesen rosszabbnak, a hitbox változás viszont érezhető. Most pontosabbnak kell lenni, amihez viszont nem ártanának a 128-as szerverek. Az anim változások nem szembetűnőek, szvsz előrébb lépett a játék ezzel. -
CosmoBacsika
tag
válasz
Lackki #41963 üzenetére
Régen nagyjából tudtunk a többi csapatról. Eleve magyar serverek voltak, aki neve előtt ott volt a prefix tudtad h létezik az adott csapat. Volt clanbase miegymás, lehetett rendesen warokat szervezni. Erre most már nincs szervezett fórum? Mindenki ahogy tudja, úgy oldja meg? Vagy mindenki MM-ezik és kész?
-
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Abban segítsetek kérlek, hogy létezik valami adatbázis, vagy oldal, vagy bármi, ahol/amin magyar CS:GO csapatokat lehet találni. War szervezés lenne a cél. Köszi előre is!
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Real Ghoost #39740 üzenetére
Hali. Én spec 5 euróért vettem másfél hónapja.
-
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sok sok év után, újra elém került ez a remek játék (immár a GO), és van egy kis csapatunk is. Régebben (99-03) vágtam, hogy hol milyen keretek között tudok meccseket szervezni, most viszont egyelőre csak tapogatózok. Tudtok mondani valami olyan oldalt-közösséget, ahol meccseket tudnánk szervezni más magyar csapatok ellen?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest