- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
fatikajoker #77046 üzenetére
Ezt az akadozást én is észrevettem ahogy ma elindítottam 1 rövid időre megnézni valamit.
Ha nem csak elszigetelt esetek a mieink akkor szerintem villám sebességgel ki fogják adni hozzá a hotfixet, vélhetően még ma este.Én speciel betudtam annak hogy túl gyorsan haladtam (értsd úgy hogy alig hogy megláttam a menüt már mentem is megnézni egy mappot nem adtam időt a rendes betöltésnek) ezt a laggot már a menüben is ahol nekem max 120 ra van állítva az FPS ami normál esetben fixen annyi is de most ugrált rendesen.
Viszont ha ettől eltekintünk akkor elég sok jó dolgot csináltak és javítottak. Ami az egyik legfontosabb hogy végre linuxon is lehet használni custom mappokat "insecure" nélkül, így újabb lépést tettünk afelé hogy visszaálljon a rend a közösségi servereken.
És szerencsére Infernon banánba is kijavították a kis rést ami engem rettentően zavart a fényes pontjával amikor T rámpa felé nézünk jobb oldalt még beugró előtt speciel azt a bugot pont jelentettem nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest