Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 
			  Mobilarena A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.  
 Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
 cl_cmdrate
 Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
 Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
 Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
 Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
 Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Persze!     
 ez így van én is gyűlölöm ha csalnak(kivéve ha mindenki csal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) de az inkább poén) és én is 1 karnyújtásra vagyok az origi-től..... de az inkább poén) és én is 1 karnyújtásra vagyok az origi-től.....
 Inkább én Genius007 reakció miatt fejtettem ki ezt ennyire mert nehogymá.......én is magyar vagyok, felhasználó vagyok és fogyasztó vagyok mint ő és játszom a cs-vel mer szeretem, ha szükségem van segítségre akkor 1 ilyen fórumon ne forduljon elő ilyen........kisebbségi érzésem támadt az írástól---->reagáltam 
- 

válasz  Genius007

üzenetére Genius007

üzenetéreszia Genius007! 
 látom lelkes vagy és benned a ph-béke, de szerintem nem játszik mindenki eredeti játékokkal....nem akarok nagyon belemenni, sőt én nem is szoktam így gondolkodni, de......nagyun durván manipulálva vagyunk a cégek által és beletaszítanak minket a "fogyasztás örvényébe"  
 nézd meg milyen volt a PSX-nek a hardver paramétere és milyen game megy rajta pusztán azért mert a szoftver úgy van megírva vagy, h. nem menjünk messzire a windows monopol helyzetéig......és mindent mi szívunk meg.......
 Tanulok pszichológiát és úgy látom megpróbálod elszigetelni magad/fölénybe helyezni magad mert origi a doboz .....de hidd el te is meg én is szeretjük a cs-t és ez az ami számít .....de hidd el te is meg én is szeretjük a cs-t és ez az ami számít kicsit olyan mint 1 south-park rész vége  
- 

DE CIKI DE CIKI  

egyébként lehet hogy igazad van mert én 1.1 óta jövök és amikor csak a Pc.-klubokból tolta mindenki akkor játszottam eredeti játékkal.....könnyebb lenne legálisan......majd jönni fog az is  
  -->per.mom. nem tudom megvenni de játszani akarok így máshol fogok kopogni.....deez is 1 dolog volt amiért jó az origi  
- 

Hi! 
 letöltöttem 1 source-t a diablotorrentről.... és megtalálja a szervereket +minden de azt írja ki(kb), h."Yor version does not match the servers.Please restart the game".
 mit kéne hozzátenni még a source-hoz, h. beléphessek a szerverekbe és honnan lehet ezt letölteni....vagy mi a probléma+megoldás??? és honnan lehet ezt letölteni....vagy mi a probléma+megoldás???    
 idáig csak az 1.5,1.6  
 előre is köszi a helpet 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Archívum 1: [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak nem nekem
 csak nem nekem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) de az inkább poén) és én is 1 karnyújtásra vagyok az origi-től.....
  de az inkább poén) és én is 1 karnyújtásra vagyok az origi-től.....