- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4174 üzenetére
egyre nehezebb jó klánt találni amúgy főleg mivel összeszoknak a jobb teamek.. ki szoktam irkálni h tgf?? a nevem mögé mondom hátha valami jó társaság keres lamikat
de többnyire 12-13 éves kissrácok hívnak meg (nagyon kedvesek ám annyira édes mikor anyázik mert MAC-cel szájbalövöm
) meg volt szerencsém olyanhoz hogy beillettem volna csak éppen vinnem kéne havonta gépet BP-re
alapitani meg nyügös
-
Lajkó
őstag
válasz
Genius007 #4074 üzenetére
Nem nagyon hiszek én ebben proci dologban megvallom őszintén.
Merthát nem megy parkettán, ezáltal nincs is kihasználva maximálisan (azt hiszem). Lehet hogy igazad van, de nincs valami, legalább félig hivatalos iromány a tarsojodban erröl a témáról?
Az viszont ismételten helyes, hogy sokat javulna a helyzetem egy 1950 Pro-val. Láttam már 1x-2x 512M-t is 15ért na az jó vétel lett volna. De mint mondottam vala még játékra sincs zsém, nemhogy VGA-ra.
Mondjuk 1 ilyennek jobban tudnék örülni -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4054 üzenetére
nem úgy volt hogy neki törtös verzsön van?
1ébként nekem is az a properties-es megoldás van nem ikonozgatok
egyéb: ha bemásolom a nekem elspájzolt mapeket meg admin_plugin hangokat akkor csinálja ezt a buzulgázást hogy kidob graf. váltáskormost hagyom hogy mindenhonnan töltögesse a dolgokat
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #4028 üzenetére
Meghalt a videokártyám.Garis,úgyhogy ment szervizbe.Addig meg gondoltam kérek egy másik karit kölcsön.Mikor az is megdöglött akkor már nagyon ideges voltam.Valszeg az alaplapom vagy a tápommal lehet valami gebasz (bár az is érdekes hogy mielőtt meghalt a kari,elment a netem,a telefon és a tv adás...). De látod már tudok róla beszélni... És fel se tűnt hogy hiányzom az éjszakából,mi...
csimav: Ha az én gépemen (R.I.P.) meglett volna stabilan a min. 80 fps hát lehugyoztam volna a bokám örömömben...
Lajkó: Jó pap holtig tanul...Egyébként most 155Ft-os árfolyamon közel nincs 5k a játék,sőt 4k alatt van...
-
Lajkó
őstag
válasz
Genius007 #4041 üzenetére
bocsi, de nagyon láma vagyok ezen a téren(is). Mondjuk amikor ez a balhé kezdődött, akkor nekem mint mondottam volt, nemhogy netem, de még gépem sem volt. Akkár erre is havatkozhatok ebben a témában. Nincs mit szépíten ia dolgon, van még mit tanulni az tuti.
de igyekszem
-
válasz
Genius007 #4006 üzenetére
szia Genius007!
látom lelkes vagy és benned a ph-béke, de szerintem nem játszik mindenki eredeti játékokkal....nem akarok nagyon belemenni, sőt én nem is szoktam így gondolkodni, de......nagyun durván manipulálva vagyunk a cégek által és beletaszítanak minket a "fogyasztás örvényébe"
nézd meg milyen volt a PSX-nek a hardver paramétere és milyen game megy rajta pusztán azért mert a szoftver úgy van megírva vagy, h. nem menjünk messzire a windows monopol helyzetéig......és mindent mi szívunk meg.......
Tanulok pszichológiát és úgy látom megpróbálod elszigetelni magad/fölénybe helyezni magad mert origi a doboz.....de hidd el te is meg én is szeretjük a cs-t és ez az ami számít
kicsit olyan mint 1 south-park rész vége
-
Lajkó
őstag
válasz
Genius007 #4008 üzenetére
Hát sajnos nem tehetem meg, mert... Pedig találtam egyet egész jó áron
Mellesleg én is így vagyok a FEARCombat-tal ahogy te a CsS.-elbotot hogyan kell hozzáadni ehez a gammához ?
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3942 üzenetére
hm, mindig azzal szitkozódnak az emberek hogy sok köcsög törtös feljön ide és csicskázik azt hittem crackserver
átléptem másik accountba meg vissza és jó lett de update nem volt speciell semmi, bár valami SDK-s beta particip dolgot kiírt talán az
amúgy meg bocs az indulatokat csak sokan voltak fenn haverok engem meg pont akkor dobál ki 1 olyan hülyeséggel amiről sehol sem találtam infot
szivola
egyébként ez az etiCAT ez tudtad h csaj? sőt ha jól értettem egy 25 éves nő, hacsak nem valaki mást hivott oda mikrofonjához
ahhoz képest csúnyán aprított
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3837 üzenetére
jó nektek
tanulni érettségire?
na ne viccolj. mostis mekkora kemény matek feladatok voltak már
az én időmben még nehezebb volt, de én már akkor is csak egy nappal előtte tanultam. most viszont az államvizsga húzós lesz
már le kellett volna adni a szakdogát én meg még csak most csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest