- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Márpedig a source igenis procit igényel elsősorban nem vgat.Amíg nincs megfelelő cucc, addig (és utána is) sokat segíthet esetleg egy jó konfig. Korábban moongoose kollega belinkelt egy ilyen cfg-t itt, és én most megkerestem ezt nektek -ami Opera minivel nem volt egyszerű szóval jó csávó vagyok...
-
illusiON
őstag
az valami parfüm?
gondolom alaplapra gondolsz
de mondd, neked nem melegedik túl az az 5600+X2? nekem van h eléri 60 fok fölötti massziv hőmérsékletet és időnként leszabályoz 20-30 fpsre, fura hangot ad ki a gép (procihütő tán?) és megint rendesen megy egy darabig.. cod2vel is ezt teszi, ez vmi beépitett védekezés ?
-
Genius007
őstag
" Oksa, és köszi a jótanácsot, de ezért nem fogok Intelre váltani. Mellesleg nem ajta ki az 1ik mag felét sem ez a game. "
Érdekes !
Nekem az e6750 procival (ami 3.8Ghz-n pörgött kb) mind a két mag 70% feletti kihasználtságon volt! (mikor a teljesitményt néztem, feladatkezelöbe)
-
-
Genius007
őstag
" Ahogy elnézem 19.99$ (kb.5000Ft.) az ára csak a legolcsób kiszerelésnek amit tényleg csak a Source-ot tartalmazza "
Lehet én vagyok a hülye, de ... Az MNB legfrissebb hivatalos devizaárfolyamai
1 $ = 153,74 ft
19.99 x 153,74 = 3073,- ft!
Szóval nem 5000,-
Én még 4200ft-ért vettem (1éve, mivel uj accountom van)
-
Genius007
őstag
" szerk.: na meg mi az a steam ? "
Ez fájt
Steam >>> [link]
Steam (wikipedia, közepe fele van) >>> [link]
Steam
A Steam német kezelőfelülete.
2002-ben a Valve bejelentette a Steam tartalomkézbesítő rendszerét. Ekkor úgy tünt, hogy ez a rendszer megoldást nyújt a játékok online adatátvitelére. Később a WON-t (World Opponent Network) kicserélték a Steam-re, majd közzé tették a Half-Life multiplayer-es részét, aztán további játékokat is.
2002 és 2005 között a Valve egy bonyolult ügybe keveredett a Vivendi Universal-lal. Hivatalosan 2002. augusztus 12-én kezdődött az ügy, amikor a Valve beperelte a Sierra-t szerzői jog megsértéséért, mert a Valve szerint a Sierra illegálisan árusította a játékait néhány internetkávézóban. Később a Valve azt állította, hogy a Sierra megszegte a velük kötött szerződést, visszatartotta a jogdíjakat és a Counter-Strike: Condition Zero nevű játékuk megjelenését akadályozta. A Vivendi azzal vágott vissza, hogy félrevezette a Valve helyzetét Gabe Newell és a marketing vezető, Doug Lombardi a kiadóval való találkozásokkor, továbbá azzal is megvádolták a Valve-t, hogy a Steam rendszerükkel megpróbálták kijátszani a kiadóval kötött szerződésüket. A VUG szellemi tulajdonjogi okokra és egy szabályozásra hivatkozva megtiltotta, hogy a Valve Steam-en árulhassa a Half-Life 2-t. 2004. november 29-én Thomas S. Zilly, az Amerikai Egyesült Államok Seattle-i egyezményes kerületi bírósága bírája a Valve-t támogatta. A bíróság kijelentette, hogy a Vivendi Universal és a Sierra nem jogosultak a Valve játékainak árusítására és azonnal vagy közvetve, internet kávézókon keresztül a végfelhasználókig a pay-to-play értelmében jogosultak csak a játékok kiadására a kiadók. Továbbá Zilly bíró kijelentette, hogy a Valve a kiadó-megállapodás korlátozását figyelmen kívül hagyhatja és a megsértésekért cserébe szerzői jogi károkra hivatkozva vissza követelhet bizonyos összegeket[6]. A Valve a Steam oldalán közölte, hogy a két cég 2005. április 25-én megállapodott[7].
2005. július 18-án az Electronic Arts bejelentette, hogy egy több évre szóló szerződés keretén belül szívesen összefogna a Valve-val játékaik kiadásában, így leváltanák a Vivendi Universal-t[8]. 2008. május 1-től több mint 300 PC-s videojáték található a Steam-en [9] és hozzávetőlegesen körülbelül 15 millió felhasználó regisztrálta magát[10].
-
csimav
őstag
Én a diginetre várok
olcso,gyors és még jó is
én cs ben voltam "free frag" aztán egyre jobb vagyok
van 1 torrent oldal annak a szerveréről bannoltak,pedig admin voltam a szerón. Azért bannoltak mert 14-2 es statom volt és rámfogták,hogy csalok,pedig
..
Ti mien szeron gameltek?
Nekem nemsokára lesz 1 szerom 24-32 slot közöttiHa akartok admint kaptok mert jófejek vagytok
-
Genius007
őstag
Beírod console-ba, hogy :
bot_add_ct: bot hozzáadása a counter-terrorist csapathoz
bot_add_t: bot hozzáadása a terrorist csapathoz
bot_add: a program véletlenszerűen ad hozzá botot valamely csapathoz
Megjegyzés: ha a parancsokat kiegészítjük a(z) easy/normal/hard/expert paraméterrel, azzal a botok erősségét tudjuk állítani
bot_all_weapons: a botok bármilyen fegyvert használhatnak
bot_allow_grenades 0/1: gránáthasználat engedélyezése a botoknak
Megjegyzés: a többi fegyver használatát is így tudjuk a botoknak engedélyezni/tiltani
bot_auto_follow 0/1: a botok automatikusan követik a hozzájuk legközelebb álló ember által irányított játékost
bot_chatter: a botok kommunikációját tudjuk vele állítani a(z) off/radio/minimal/normal paraméterekkel
bot_difficulty 0/1/2/3: szintén a botok erősségének beállítására szolgál (easy/normal/hard/expert)
bot_eco_limit szám: a botok nem vásárolnak fegyvert, ha a rendelkezésükre álló pénzösszeg a megadott szám alatt van
bot_join_after_player 0/1: a botok csak akkor csatlakozzanak, ha már van a szerveren emberi játékos
bot_join_delay szám: botok csatlakozásának késleltetését tudjuk beállítani pályaváltásoknál
bot_join_team any/t/ct: ezzel azt állítjuk, hogy melyik csapathoz lépjenek be a botok
bot_kick: botok eltávolítása szerverről. A(z) t/ct/típus/nehézség/név paraméterekkel tudjuk meghatározni, ha nem az összes botot szeretnénk kirúgni
bot_kill: adott körben a még játkban részt vevő botokat tudjuk megölni. A(z) t/ct/típus/nehézség/név paraméterekkel tudjuk meghatározni, ha nem az összes botot szeretnénk megölni
bot_knives_only: a botok csak kést használhatnak
bot_pistols_only: a botok csak pisztoly használhatnak
bot_prefix: a botok nevének előtagját állíthatjuk vele
bot_profile_db adatbázis_neve: mely adatbázisból vegye a program a botok nevét
bot_quota szám: a csatlakozó botok maximálás számát határozhatjuk meg vele
bot_quota_fill: a program úgy adja hozzá a botokat a játékhoz, hogy mindig annyi játékos legyen, mint amennyit a bot_quota paranccsal megadtunk, azaz kiegészíti a megfelelő mennyiségű bottal a létszámot
Megjegyzés: ha elérjük vagy túlhaladjuk a bot_quota-ban megadott számot, akkor nem lesz bot a játékban
bot_quota_match: egy emberre hány bot jusson, ahol a botok száma a bot_quota-ban meg lett határozva. Például ha a bot_quota 2, akkor minden emebri játékosra 2 bot jut
bot_quota normal: semlegesíti a fill vagy match parancsot, azaz mint ha csak símán a bot_quota parancsot használtuk volna
bot_snipers_only: a botok csak orvlövész fegyvereket használnakMegjegyzés: ezeket a parancsokat használhatjuk public/war szerverünkön is távoli konzolból (rcon)
Remélem kielégítő választ adtam!
Amúgy >>> http://source.counter-strike.hu Itt minden levan írva! -
satomee
senior tag
Szerintem a hivatalos oldalon a legtisztább és legegyszerűbb a dolog-főleg a mostani dollár-árfolyamot figyelembe véve...
Kell hozzá a kliens ami hamar megvan.Nem tom közvetlenül bankkártyával hogy tudod megvenni, de nekem paypal-on keresztül pár perc volt a vásárlás.Csak kövesd az utasításokat. És szerintem megéri azt a nem egészen 4k-t (én legalábbis évek óta nem untam meg...
).
-
Genius007
őstag
Megveheted boltban dobozosan, ahoz jár még 2 játék!
Day of Defeate - Source [link]
Half - Life 2 : Lost Coast (1mapos 15perces játék!) [link]
És ugye a Counter Strike - Source[link]
Ez 7500.-ftba kerül [link]De megveheted Steam-en keresztül is (az egy Client amiből a játékot indítod!)
Úgy átszámolva 4200,-ftba kerül körülbelül!
Fizethetsz sima OTP-s kártyával is! Nem muszály dombornyomott!Hát kb. ennyi ... remélem kielégítő választ adtam mindenre
Mod.:
Half - Life 2 Deathmatch (ami azt hiszem amúgyis ingyen letölthető 1x a Steam-be, ha ATi karid van! ) [link] -
satomee
senior tag
Jaaa,úgy érted az egész országban játsszák ennyien...?
Hát szerintem jóval többen tolják a source-ot (az 1.6ot tuti),de hajnal 1-2 óra körül a magyar szerók többsége is kiürül.Németeknél érdemes szétnézned ilyenkor mert egyrészt van sok szerver,másrészt jobbára a ping is elfogadható szokott lenni feléjük-legalábbis a nagy többségnél és a többi országhoz képest...
csimav: Véleményem szerint valami hálózati dolgokkal foglalkozó topicban hamarabb kaphatsz választ,ez nem a játék hibája lesz a neteddel/hálókártyáddal lesz inkább valami gáz. Én szeretnék segíteni de ehhez betonhülye vagyok... -
satomee
senior tag
Mert a sok kocka biztos alszik vagy játszik!
Az meg hogy mennyien vannak,erősen szerverfüggő dolog. A gamemonitor.com-on meg tudod nézni az összes szervert,ott válogathatsz kedvedre-akár országonként is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged