- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
moriturus #5371 üzenetére
Előre megmondom, hogyha menni is fog, akkor is eléggé "szarul"
Az a vga nem éppen játékra tervezett ...
Ha előbb szólsz, akkor lett volna számodra egy ilyenem,
amin szuperül ment volna a CSS >>> [link]Ilyen vga-t akarsz most venni ? >>> Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100
3DMark05 ~ 808pont
Ezzel nem sokat fogsz játszani
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Na meg van!
Itt regisztrálj aztán bejelentkezel, kiválasztod, hogy mi a gondod - bajod, és leírod nekik, aztán Ők válaszolnak oda! (De azért a mail-jeidet is nézd, mert lehet oda is írnak neked, ha valami gond van)
-
Genius007
őstag
Barátom, erre mondják azt, hogy szívás ...
Egyszer nekem is letiltották az accountomat!Olvasd >>> Genius007 és letiltott STEAM accountja
Magyarán annyit tudsz tenni, hogy írsz a STEAM Supportra, hogy mi a gond, aztán adnak választ, hogy miért tiltották le!
Nekem azért tiltották le, mert neten találtam pár CD KEY-t (CS1.6, stb) amit kipróbáltam, "hátha működik" alapon!
Aztán ez nem tetszett a STEAM-nek, elküldtem a vásárlásról szóló mailt, hogy én vettem az accountot, meg hogy enyém, meg minden, aztán kb. 4-5napon belül meg is csinálták!Te nem csináltál valami hasonló turpiságot?
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5350 üzenetére
Choke: Szerver oldali hiba! " Nem elveszett csomag! " Nem tudsz mit tenni ellene!
Annyit próbálhatsz, hogy : rate 25000, cl_cmdrate 100, cl_updaterate 100!
Vagy ha engedi, akkor 20000 80 80!
Nekem Bad Boys-on sok a choke, mivel alapból 20000 80 80-ra rakja a server, de ha átirom, akkor megjavul!Loss: Ez az elveszett csomag! Nálad van a gond, pingeld meg a szolgáltatót!
Start => futtatás => cmd => ping "www.szolgaltatom.hu" -tHa " Kérésre nem érkezett válasz a megadott határidőn belül " -t kapsz, akkor van szopaCSS
Remélem tudtam segíteni!
sNORh: You mother is using for steam account?
Naja, lehet muterja sunyiba css-zett este!
Azt a fejest aprón benyaltam ... kicsit fura is volt 8-) 2x 1golyós fejes, úgy hogy rám sem nézett ...... bár csak én is így tudnék "rántani" ...
-
Genius007
őstag
Múltkor Te irtál nekem angolul ?
Mert Te írtál friendsbe ökörségeket, amikor el is küldtelek, de nem tuti, hogy Te ültél a gép mögöttMod.:
Tudod mi a nagy harci helyzet ?
Hogy nekem fent sem vagy friends-be! Kitöröltél?
Van egy olyan érzésem, hogy tényleg behúzta valaki az accountodat, és kitörölgette a friends-eket! -
Genius007
őstag
" holnaptól, vasárnapig távollesze "
Mint mindig ...
" de ma warozhatunk este egyet.. "
Mint mindig ...
Tegnap Drilla, IllusiON, és Én itt voltunk!
Lett volna 5. is, csak hát ... khhhmm , valaki nem volt, nem tudod ki lehetett az ?
Najó nem baszogatlak, tudom hogy melózol! -
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
#54630400 #5213 üzenetére
Nos, szerintem hiába kapálódzol, akkor sem tudsz semmit csinálni!
Az egyik fele az az, hogy ...
... Nem futattnak illegális játékot (szerintem) mert:Letöltesz pár file-t a Steam oldaláról, ami a szerver futtatáshoz kell.
(Nem Steam-es Dedicatedről Serverről beszélek ... )
(A többit egy ilyen DOS szerű ablakba tölti le, 1-2óra alatt a Steam serverről)
Megadja a megfelelől parancsokat, beconfigolja a servert, és lehet játszani!
Ahoz hogy törtesek is feltudjanak jönni, ahoz csak egy parancsot kell megadni az "indító file-ban". Szóval maga a szerver "legális!"Az hogy a Pistikék tört játékkal játszanak, az az " illegális ".
Abban igazad van, hogy a hosting adja alájuk a lovat, de ezzel semmit nem fogsz tudni csinálni szerintem ....
Úgyan úgy mint pl. a DigitalZone-al sem, aki meg a Patch-eket gyártja a Tört Steamhez ...Bár a másik fele az, ami nekem is szúrja a szemem, hogy ezzel pénzt keresnek!
Mert amíg magadnak otthon indítasz egy (tört) servert, és haverokkal hülyültök LAN-ba, addig nincs semmi gond. De ha már Hosting téren tolod, és ezzel pénzt is keresel, azzal lehet!, hogy törvényt sértesz! (Ebben nem vagyok biztos, utána kell nézni!)Mondjuk akkor nem értem a többi tört szerver hogy van még fenn ....
Valve-nak meg magyarul hiába írsz (ráadásul röviditésekkel, meg "szleng" szavakkal), nem fogja őket érdekelni! Angolul írj egy szép levelet nekik, és kérdezd meg tőlük, hogy ez mennyire legális!
Mindenesetre nem szegény Trayken-t kell leoltani / letolni, mert Ő csak configolja a szervereket sz@re' hugye' ...Ui.: Továbbiakban szerintem ezt ne itt tárgyaljátok / tárgyaljuk ki!
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5201 üzenetére
Antenna megvan, 5Ghz-en müködő router megvan!
Felkell másznia a templom tetejére, mert a másik faluba ott van az antenna, aztán a szigetelést lekell vennie ugye, hogy hozzáférjen az antennához, ez nem 2perc.
Mindezek után lekell szerelnie az antennát, felkell szerelnie a másikat, kicserélni a kábelt, beállítani, hogy rendes szögben álljon az antenna, és ha minden jó, akkor leszigetelheti!
Szóval tényleg nem egyszerű, én csak azon kaptam fel a vizet, hogy már elég régóta szívok ezzel, már mindenhol kicserélték, csak ebben a 2 faluban nem ... arról nem is beszélve, hogy ahogy mondta " Örülök ha most nyáron kitudom cserélni ... "Ha ingyen lenne a net, akkor megsem szóllalnék, de ha már fizetek érte, akkor azt kapjam amiben megegyeztünk ...
[ Szerkesztette: Genius007 ]
-
Genius007
őstag
Én is leszek!
Beszéltem a netes haverjával .. és az a nagy harci helyzet, hogy addig fogok sz0pni a pingel, amig a két falu között nem cserélik le az antennát 2.4Ghz-ről 5Ghz-re ...
Minden falunál kivan cserélve szinte, csak itt nincs .. ha kilesz akkor max 50pingem lesz!
Azt mondta talán még a nyáron jut rá ideje .. na mondom dejó, egész nyáron sz0p0k / sz0phatok ezzel ... -
Genius007
őstag
Vazze Őstag lettem, most látom csak!
Mostmár kérhetek új avatart!
-
Genius007
őstag
válasz
nepszter1 #5188 üzenetére
Hát olyan 23h fele! (Általába akkor gyűülünk össze, meg akkor jó a netem ... :S )
De az elmúlt pár napban elmaradtak a Warok mert:- Van aki LanParty-n volt
- Van aki beb@sz0tt
- Van akinek a géppel volt gondja (nekem ^^)
- stb ..De összesgébe, ha összejövünk, akkor jól megy! Legalábbis azt hiszem!
-
Genius007
őstag
Általába mi Ventrikálódunk
Felvettelek Ferencbe! -
Genius007
őstag
Na itt vagyok skacok
Megvan az uj lap+proci+egér! (Asus P5K Pro + e8500 + Logitech G5)
Telepitgetek, töltögetek, (mert nem kaptam driver lemezt)
Szóval max 23h fele leszek rendesen .... remélem!Ui.: Szerveim még megvannak!
[ Szerkesztette: Genius007 ]
-
-
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #5118 üzenetére
Vagy az ASUS TOP 3870x2 1GB vga-mat?
Tiedet beszámolom! -
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #5112 üzenetére
Amikor lövöd az üveget Nuke-on, akkor nem porzik ?
Mert nekem, és sok más embernek porzik az üveg picit ... -
Genius007
őstag
Na 15min és viszem a notit!
Ürge előbb hivott, hogy Vácnál van, és kb. fél óra, még ide ér ... ^.^
(nem SK-ba)[ Szerkesztette: Genius007 ]
-
Genius007
őstag
Van Friends most már, de már nem leszünk meg ...
... IllusiON Te meg írtál friendsbe, akartam válaszolni, de Offline-nak ír, pedig tuti On-lány vagy -
Genius007
őstag
Hát az nem jött össze, majd ventrin elmondom miért ...
De ha minden igaz akkor pénteken 3870x2 vga gép lesz!
(és ez a tag nem hiszem, hogy átbaszna mert ....)
Csak még ma estig várok egy ajánlatot, mert van egy hasonló gép, csak ahoz 22" Dell Wide TFT van, és az valahogy csábitóbb! -
Genius007
őstag
válasz
satomee #5047 üzenetére
DigiNET?
Nem akarod kölcsön adni ? Az a 4ms tetszik!
EMBEREK:
Megvan miért volt szar a netem vazze ...
... egy öreg fasz aki a faluba lakik, több szálon tölt fel, torrentezik mint ökör, stb ..
És állítólag nagyobb kocka mint én
Azért javult meg minden éjjel a net, mert akkor ment dögleni, de ennek mostantól vége!
Probléma megoldva!( 8kb/s upload-ot kapott )azzal garázdálkodhat!
Szóval ha minden igaz, akkor ma mehetne valami!
Ui.: A ráadás pedig az, hogy lehet hétvégétől ATi 3870x2-ről tolom majd!
-
Genius007
őstag
Na amíg IllusiON pancsol a gumikacsájával, addig összegyűlhetnénk!
sNORh, hol vaaaaaaaaaagy ?
-
Genius007
őstag
Szevasztok verebek!
Jó hírrel szolgálhatok!
Jó a netem!
Előbb hívtam fel a netes haverját, aztán ujra inditotta az egész rendszert, és lám-lám megjavult!
Vasárnap meg akármi van, szarnak rám, ez mondjuk érthető is!Lényeg, hogy ha minden jól megy, és igy marad a net, akkor ma este osztás lesz!
Éjjel : speedtest.net
Most : speedtest.net
-
Genius007
őstag
Djuree gyerekkel mi van?
-
Genius007
őstag
Jó volt nagyon ez az éjjeli War!
(pedig csak 4v4 volt)
Csak kár, hogy 04:20 fele le kellett lépnem ....
Nagyon haragudtak?
Remélem infit hoztátok! -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4912 üzenetére
Nekem már javul a pingem!
Szerintem fél óra múlva leszek is!
( Bár duma nem lesz sok tőlem, mert fater megint itt aludt be a Tv előtt! )Amúgy kellene valami alap progi, ami randomra kisorsolja, hogy ki-kivel lesz!
Szerintem tudok is írni, khhhmm akarom mondani szerezni ilyen progit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged