- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drilla
csendes tag
hát... én nemtudom, hogy vagytok vele, de nekem marhára nicns kedvem egy olyan játékra 10K-t kicsengetni, amit kb csak kipróbálok... 10 ilyen "próba" árán vehetek egy uj gépet... amit online tolok, meg ami tényleg megérdemli és használom is azt meg is veszem!eddig 1, azaz egy db játék van a listán
Counter-Strike : Source
régen én is törttel toltam... főleg LAN-okon a spanokkal, mert akkor még nem volt netem itthon... lett net... játszogattam törttel, és nagyon megtetszett az onLÁNY géming(hála a non-steam szervereknek).. és meg is vettem ORIDZSI-ba
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Counter-Strike : Source