- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drilla
csendes tag
válasz
Genius007 #4919 üzenetére
nekem is volt ilyen az előző géppel
140fps d2 rövidbe, és igy ugrálva mozgott a kép... olyan volt, mint mikor valami f0s 400dpi-s világgagyi egérrel tolom
de eladtam az nVidiát ^^
többet se lesz
ATI
de erről ne vitázzunk itt..
van erre is totyik
most sajna ez a bajomremélem uj driverrel javitva lesz.. de lehet, h csak én vagyok a lámPH!a
ha valaki találkozott már ilyennel, és tudja a megoldást szólhat
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Genius007 #4882 üzenetére
Igen. Az. Egy haverom, kolléganőjének az AMEX kártyájára lett vásárolva.
Mert így olcsóbb volt, talán. Természetesen utaltam neki a lóvét. Igazából én 2 éve nem foglalkoztam CSS-sel és csak azért tettem fel neki, mert mindig nyaggatott, hogy unja már a mostani játékokat, de ez bejött neki. Kapok is az Anyjától érte.
Tudod nem akarom, hogy lelámázzák, nem akarom, hogy csalódjon, mert érzékeny lélek. Ha más nem lesz max húzom magammal a COD2 és 4 szerónkra. De vagy nem tudunk egyszerre játszani, vagy meg kell vennem őket még1x. Köszi az infokat, meg fogjuk nézni őket.
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4833 üzenetére
nekem az a gondom ezekkel a filmekkel hogy pl kodi ace : beáll cbble sarokba lenn középen, bemegy 5 T a kapun elkezdi lőni őket.. de egyik se fordul meg mennének egyenesen tovább és lelövi mind az 5öt.. na most ha én vagyok ott akkor még ha nem is néz be egyik se a sarokba akkor is emgfordulnak ha elkezdek lőni rájuk.. és azért kodi se 1 tized alatt lötte be azt az 5 csórit.. olyan mintha láma ellenfelek lennének a vidiken
de biztos csak irigylem a prokat hogy ilyen szerencséjük van néha
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #4793 üzenetére
magamtól, ezek mind "alap"funkciók
volt aminek a neve nem jutott eszembe, pl: a no bullet spread csak most ugrott be. egyébként youtube az emberek barátja, ott sok videjót lehet nézni ilyesmikről
satomee: csak akkor bannolnak ha VAC-által felismert hacket alkalmazol VAC-es szerveren. mi haverokkal úgy voltunk vele: aki nem eredeti szerón nyomja, az vagy csíter vagy pedig nem eredeti a játéka -> nem probléma ha adunk nekikha akarsz próbálkozni nyugodtan lehet olyan szervereken ahol a VAC nincs bekapcsolva, azért NEM lőhetik ki a steam accountodat (legalábbis anno így volt)
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #4789 üzenetére
A wh-t mat_wireframe 3-al create serveren már megnéztem én is,bár gondolom nem ez az igazi wh,de legaláb sejtem hogy néz ki.Speedhacket láttam működés közben,bant kapott a srác.Az aimot is magyarázták már,bár látni nem láttam még.Erről a radarhackről viszont halvány lila gőzöm sincs,hogy kell ezt elképzelni?
-
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4764 üzenetére
jó lett volna mi szeretnéd
hallod tegnap hazaérek azt leülök, mondom lelőlek titeket aztán még azt sem adta be ami tőlem 5 cm-re volt..utána esetfele jobb volt a helyzet, ma meg, felmegyek badboysra (kezdem megkedvelni az 1 másodperces tickrate hiány miatti visszarángásokat már szinte nyugtató
) aztán ugy lőttem a fraget h magától jött, egy ismerőssel össze is futottam őt is daráltam én nemtom, ez lehet hogy időjárástól függ
ijjaja legyünk csak meg 5en szépen
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #4753 üzenetére
pancser...
énmeg felkeltem 7-kor megfüröttem, míg nemjött értem a főnököm, felmentem cszni, nemkell mondanom oylan jó formában voltam, hogy csítereztek, szal ha ma nyomjuk, de mivel péntekvan, ajállom mindenkinek hogy ittlegyen, és warozunk, hát igen énleszek ma a csodacsatár. -
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #4740 üzenetére
A Friendsben lévő serverek egyikéből, azaz egy server IP(192.168.2.232=IP)-re jobb egér gombbal klikkelek egyet, előjön egy menü. namár előröl az első lehetőség a "Connect to server". Na erre 2 azaz kettő-ször ráklikkelve, nem csatlakozik az adott serverhez. Hanem, bejön a Steam/Store meüpontban lévő homepage azaz főoldalnak is nevezik magyarban, nevezetű oldal. kb ennyi.
Aggyak nyeles Kalmopirint heee? -
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Genius007 #4720 üzenetére
Hy
Nem erről van szó, friss a css, meg a win, semmi map nincsen lent, csak az alapok, és nem szedi le, csak az mp3 akat meg a hasonlókat, és mikor töltené be a pályát, ki írja h map missed, tehát azt át ugorja a töltésnél
Sry ha érthetetlen voltam, csak ideges vagyok már rá
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #4707 üzenetére
Hát, 6 » UP! | Vasinger ilyen nicken
. És orbitronon, meg a szerónkon, amiknek már leírtam az Ip-t!
Még pár dolog...:
Szval, nem most kezdtem, de kezdem megunni, hogy nem találok egy jó szervert...
Ha vki tudna segíteni az írjon IP-t pls, feltételek: no lagg, alacsony latency, Sokan legyenek rajta általában, stabil 100 TR, No chokeÉn már egy elég skilles embe lennék, de kb még csak Medium - vagyok... Hála Invitel :@! 40 MS állandó ping. Nagyon szar így játszani, régebben 18 volt... :S És az a baj, hogy az invitel azt mondja, hogy nem vállalnak a pingre garanciát. Az a vicc, hogy egy másik CSS-nek a faluban, 20 MS a pinge, és ugyanúgy inviteles. 5let?
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #4695 üzenetére
én abban nem lennék biztos. szar modem/routertől is simán kifagyhat a net... én is így jártam a "csúcsminőségű" netgearemmel, ma kis is hajítottam. már itt van az új d-link dgl-4300
kicsit drágább, de megérte. egyébként pénteken jön meg az új vinyóm, akkor új winfost felhúzom, ha elkészülök én is tudok csatlakozni
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4681 üzenetére
való igaz, képpel mindennel küldtem egy mailt hogy ellopták az accountom - mindezt hajnali 5kor - és még aztnap délután 5kor már ott mosolygott az új pw
steam support jóó nembántani
MoonDoom esetleg ha látod azt a srácot fenn neten megkérded h érdekli-e még 1.6 a source-áért? jönne 1 lelkes haver lőnielőzőre: csontvázzal miujság? még nem is láttam fenn, azazhogy 1szer elméletileg
-
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4565 üzenetére
viszont a bad boy azért jó mert MINDIG vannak rajta min. 10-en még hajnalban is.
habár 30 embernek kicsi az a pálya. mondtam nekik hogy ilyen sokan már tömegnyomor van erre jól leugattakhát én addig nem tudok játszani mert egyszerűen beálmosodok, régen simán mentek a reggel 7-ig játszások is de már nem
max. hétvégén tudok lenni 1-2-ig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged