- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #7460 üzenetére
Hát mondom engem csak az basz fel hogy sok ideig nem is tudok mozogni semerre mert wp-el hátbalőnek állandóan, én azokat a szervereket nem értem ahol rásírnak a wp-re hát faszom tiltsák be (bad boys), bár én úgy vok vele hogy 1 temabe egy wp ez lenne a normális, de itt dm-be mindenki azzal van és az awp használata nem a legnehezebb pláne hogy elsőre öl, persze lehet vele brutálisan játszani, de alapvetően nem nehéz használni, a másik meg hogy d2 megy állandóan azon az fnaticon, másik nagy hiba. Hát nemtudthatom merről jöhetnek, ezért kapom hátba legtöbbször, meg mi az hogy kezdőn spawnolok állandóan.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #7457 üzenetére
Hát nemtudom én ezt a dm-ezést rohadtul unom, fejlődni sokat nem lehet rajtuk. Kétszázszor az van hogy hátbalőnek spawn helyen, szóval a rendszere kissé hülyén van megoldva, idegesítő hogy 10-ből 8-szor hátbalőnek, becampel kezdőre ct/t és kész, a másik nagy faszság, hogy mindenki wp-zik, értelme 0, elrontja a már amúgy is szar játékmenetet. A spawn rendszert igazából nemtudják megoldani normálisan, vagy az van hogy mindig kezdőn spawnolsz és ott kapod 5 percen keresztül, vagy mindig oda spawnol többször is ahol háttal vagy a ct/t-nek, szóval van egy 10-14-es statod pl, abból 12x-er úgy öltek megy hogy esélyed nem volt és megse mozdultál vagy csak próbáltál.
Úgy 10 percig talán még muris, de utána már a töke kivan az embernek hogy 5 percen keresztül csak hal meg és nemtud mit csinálni. -
h.adam.92
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #7325 üzenetére
10 perccel azelőtt mentem aludni, hogy ezt beírtad, egész addig játszottam.
Nem próbálkoznál egyszer nappal, amikor az emberek még nem alszanak?
#Re All: A sNORh által is idézett mondatot és az ehhez hasonlókat pedig moderátorként kérem, hogy mellőzzük, még ha nem is úgy gondolja, aki leírta, ahogy hangzik.
p
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7220 üzenetére
jaaaaa vágom
nem magamnak vettem, én a sajátomat használom már sok-sok éve. 1-et vettem subinak, 2-őt meg az én haverjaimnak. én azt sem vágom hogyan kell cheatelni, de nem is érdekel, megvan a véleményem a csalókról, amit már itt is többször kifejtettem.
amúgy kiderült miért bannolták subit. valami bunny hopp hacket használt, de csak hülyéskedett vele és bentmaradt, azok meg vettek fel videót és beküldték. mondtam neki hogy akkor baszhatja az acc-ját -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #7208 üzenetére
Értem, szval a ping miatt. Az más. Csak én nekem este fele nem is megy annyira, az érzékszerveim fáradnak, gyengülnek a reflexeim, na meg mint én publik láma, már a pubok is kihalnak.
Csak érted, ez így magyarázat nélkül, egy laikusnak elég furán hangzik, hogy egyfolytában hallja, hogy mondjátok ilyenkor-olyankor mentek, így rákérdeztem.
Bárcsak nekem is lenne ilyen, hogy nincs másnap suli pénteken és szombaton kívül
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7208 üzenetére
nemtom milyen neted van neked
van pár haverom, mindnek más netszolgáltatója van és a pinggel sosincs gond, nekem szinte mindig 5-ös pl. (és egy kis fos noname szolgáltatónál vagyok, a nevét sem tudom, komolyan).
ilyennek nem szabadna már lenni, hogy a pinggel ilyen van, sztem nyergelj át gyorsan más szolgáltatóhoz. (persze ha ott nincs más akkor nem szóltam) -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7197 üzenetére
az a baj hogy soxor már éjfél körül sincs 5. ember
de nem is ez a baj. én azt szoktam mondani hogy csak akkor szóljanak ha van már 4 ember és már csak én kellek nekik
erre azt mondják hogy van 4 ember, már tényleg csak én kellek. mondom ok, belépek és van 2! ember, velem együtt 3 (vagy inkább 8
), és várunk még 30 percet mire összejön(ne) a kezdés, de ez idő alatt megunja valaki a várakozást és kilép a picsába, és megint csak 4 ember van, és ez a körfogás így megy addig amíg már senkinek nincs kedve játszani
pedig van annyi friendse mindenkinek hogy a könyökünkön folynak ki, de persze mixelni nem akar senki -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7190 üzenetére
hát igen, nem mixeltünk túl soxor az tuti
nincs mikim, amúgy már volt vagy 5, de mindegyiknek volt valami gyíkja, igaz hogy tesco-s meg ilyen hasonló jó márkák voltak
majd veszek egy jót mostmár, csak sajnálok rá 5-6k-t, mert másra úgysem használnám
amúgy visszavehetsz friendsbe ha gondolod, mostanában sokat cs-zek, persze szigorúan csak miki nélkül
ha nagyon nincs 5. emberetek akkor jövök, de csak max. hajnali 2-ig. -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7167 üzenetére
tuti hogy nem csalt
amúgy Subi(nho)-ról (Incredible klánban van) van szó. nem tudom milyen klán ellen játszottak. amúgy elég jól nyomja a srác, soxor eléggé úgynézki hogy csal, pedig nem...én is mondtam neki hogy csak úgy nem bannolnak senkit, bizonyíték kell. de tuti hogy nem csalt pedig. na mind1, majd lökünk egy levelet a valve-nak és jól le fogom baszni őket az biztos
mit képzelnek ezek magukról
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #7171 üzenetére
Először is elnézést a neved elírásáért, steamen nem akartam megnézni, hogy is írod, itt meg "Géniusz" vagy. Sry.
Sejtettem, hogy belevágta, de azért rákérdeztem. Igazából nagyon jó megcsináltad, elég sok ideig hittem is neki, aztán rájöttem, hogy az nem úgy van mégse. Köszi a helpet, ma is okosabb lettem!
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Genius007 #7160 üzenetére
aha..Hát ez a haverom egy amatőr csézős szóval ő ilyeneket nem fog észre venni amiket irtál..igazából neki ilyen stabil 60-70 fps is elég volna..viszont az e8xxx proci az tuti jó lenne de nincs neki ennyi rá..most egy 512Mb -os 3850-et gainward-ot nézegetek sztem az is jó lenne már neki (bőven) és még se kerül 20 ropiba..kösz a választ
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #7098 üzenetére
Ha már egy magyar fórumon vagy, és az anyanyelved is magyar, akkor beszéljünk már magyarul. Van angol tudásom, de ez nem egy teljes, rendesen megszerkesztett mondat, volt, nameg a nyelvvizsgához nem kell tudni ilyen szakszavakat.
Egyébként köszi a segítsége, kipróbálom!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #7098 üzenetére
Ha már egy magyar fórumon vagy, és az anyanyelved is magyar, akkor beszéljünk már magyarul. Van angol tudásom, de ez nem egy teljes, rendesen megszerkesztett mondat, volt, nameg a nyelvvizsgához nem kell tudni ilyen szakszavakat.
Egyébként köszi a segítsége, kipróbálom!
-
h.adam.92
őstag
válasz
Genius007 #7079 üzenetére
hát ehhez nem tudok mit hozzászólni. Alapvetően nyugodt ember vagyok, csak régen csapkodtam, de az nagyon régen volt
csak mikor 1mm-es helyen átfutok és menet közben adja az 1mm-es résen keresztül az egygolyós ak headet és ezt többször eljátsza már kicsit felmegy a pumpa. trainen 6-osnál még a hordókat sem értem el már az 1mm-es résen keresztül kaptam a hs-t szval..... jah a másik meg hogy neki összesen kb 30 fragje volt a haverjainak max 5^^
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #7044 üzenetére
Én már láttam olyan """embert""" is aki több mint 300 órát játszott 2 hét alatt, elég kocka lehet a srác
Más: Ma felmek szeróra, csávó feljön 5-ös lattal, mapváltás, máris egyes, mondom, q**va gyorsan írd át a rated, azt elkezd nekem papolni, hogy ,,Hallottál már 100 megás netről?" Megnéztem konzolba 39 ms-et írt ki... Akkor telt be a pohár, csoportos voteban...
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #7038 üzenetére
Én is szívesen waroznék bárkivel, de egyrészt low vagyok, másrészt olyan az időbeosztásom, hogy senki nm hajlandó velem játszani.
Hja kérem, ha minden reggel munkába kell menni, és ott teljesíteni is kell, akkor 10-11 körül bizony már pizsiosztás van. Tapasztalataim szerint pedig online ilyenkor kezdődik az élet.
Azon meg már csak távoli múltba révedezve merengeni tudok, hogy nyáron több ideje van az ember fiának. Hja, valamikor tizenvalahány éve még tudtam, mi az a nyári szünet.
Úgyhogy marad a publik, arra az egy-egy órára, amikor éppen van időm, és na bumm, sose leszek pró.
p
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7038 üzenetére
bammeg ha lehet ne szervezzetek semmit az életben, ha ennyire nem megy
amúgy nemtom mit szarakodtok mindig ennyit, ha nincs ember akkor nyomjatok addig publicot, vagy 4v4-et, map meg mind1, ha elindítja a szerver tulaj akkor úgyis jó lesz mindenkinek, nem az a lényeg hanem a játék
az meg hogy nincs meg valakinek a map? alap mapok miért nem jók? ja hogy már annyira prók vagytok hogy az már nem is kihívás? lol -
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #7033 üzenetére
1.- mire megvan a 10 ember szétunom az agyam..
2.- mire elosztjuk a 2 csapatot 1 év..
3.- meik map legyen?: Legyen mill, fire.. a 10-ből kapásból vagy 2-nek nincs meg, szar a szeró bad crc, erre fps banana-rol kezdik leszedni, persze nemugyanaz a verzió.. erre na mindegy akkor infernó legyen, deha ezsem lessz meg neki...
4.-Mindíg van 2-3 Arc aki belő és egyből: From? Low.. és nagyonfelbax..
=
10mix soha.. -
Szab02
aktív tag
válasz
Genius007 #7011 üzenetére
1. A szolgáltatót nem is találja (t-com (SK)).. pcforum.hu fele 25ms.
2. Vírus reméllem nincs (eset smart van fönn..naprakészen )
Van egy érzésem, hogy a reinstall segítene, de másfél hónapos a rendszer és nincs hozzá sok kedvem..3. rate 20000 ; cl_cmdrate 80 ; cl_updaterate 80 - ezeket már próbáltam, de semmi.
et4. net meter nem lát semmi adatforgalmat...
5. már a wireless is átkötöttem madzagra és kikapcsoltam a wifit rajta
igen próbáltam a bal felső sarokban csak sok volt a hozzászólás XD
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #6954 üzenetére
Neked hogy van 300-400fps-ed gondolom max úgy hogy ilyen ocsmány grafikán tolod és minden dolgot kiszedsz, amit engedélyeznek
mert nekem ilyen 150-200 között van kisebb helyeken 250-270 is megvan, persze minden bevan kapcsolva meg felhúzva maxra, de hát full grafikai beállítások mellett is kurva gyors a játék szóval értelmetlen a butítás szerintem, persze gyengébb gépeknél nem árt kiszedni egy két dolgot, bár megváltást az sem fog hozni, néhány +fps-t, tapasztalatból mondom.
-
válasz
Genius007 #6931 üzenetére
Azt kell megérteni,hogy amíg botokkal játszol otthon, addig el tudom képzelni,hogy jelenthet valamit 100 fölött az FPS-ek különbsége.
De amint felmész egy 100 tickes szerverre, elfelejtheted a +300 fps-t, ha mondjuk 400Framet-t állít elő géped másodpercenként.
Hisz csak 100 adatot képes a szerver frissíteni, és nem tud mit kezdeni a te 100 fölötti FPS-eddel.
"de viszont így magyarázta a ki" by szalacsi banán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest