- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
h.adam.92 #8925 üzenetére
Tisztelt Uram!
Nem értek egyet az ön állításával, miként ön idézem "droid"-nak nyilvánított engem. Valójában eme állítását teljes mértékben megtudom cáfolni, mivel "humanoid" származásom, valamint kommunikációs képességeim is mutatják, valamint felülmúlják az úgynevezett droidokét.
Így bátran merem állítani hogy ön tévedett, valamint emberismerő képessége korántsem fejlődött ki eléggé, de korához képest nem is vártam el túl sok tapasztalatot magától, mivel még kis pöcsös.
Azonnali hatállyal kérjen bocsánatot szerény személyemtől, és ezt válaszboritékban a "Privát" fül megnyomásával teheti meg elektronikus úton.A mihamarabbi viszont látásra, és GL&HF kockák
-
At4
tag
válasz
h.adam.92 #8900 üzenetére
Vasinger! : ezelőtt egy 2gigás Celeronom volt, asszem valami 128kb cache vel, azon ilyen jellegű akadás nem volt (szimplán csak nem volt fps em
), nem hiszem hogy az e5200 a maga 2Mb jével kevés lenne (csúnya is lenne, direkt Source hoz raktam össze ezt a gépet...)
és ugyanígy a Wifi is kizárható, hiszen 2 éve azt használom, és egyáltalán em tapasztaltam rajta lagot (amit meg igen, az kábellel is lett volna)Zolás: alap órajelen használok mindent. (még
)
-
válasz
h.adam.92 #8795 üzenetére
Amikor elhunyok botok ellen, kíváncsian nézem a kis aimos lámikat.
Lehet látni, hogy a szálkerszt folyamatosan mozog a célponttal.
Tegnapelőtt sikerült lőnöm publikon egy hasonlót, amikor a srác elugrott jobbra és 3kilőtt golyóból mindhárom testre ment neki.
Úgy tűnt akár a botoknál.
Nahh mondom ha ezt látja valaki, biztos lecsíterez. -
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92 #8781 üzenetére
hát botok ellen nem nagy cucc
azért grat a türelmedhez, gondolom nyomtad jó darabig.
amúgy nem unod botok ellen? nyomd inkább netenwow meg nagyon jó játék, nem véletlen a legnagyobb mmo
nyomtam kb. fél évig, de utána meguntam mert csak egyedül nyomtam. de ha vannak haverok akkor évekig van tartalom benne. én is szidtam amíg ki nem próbáltam
-
-
sNORh
addikt
válasz
h.adam.92 #8676 üzenetére
aza gagyi? xd inkább dugnám helyedbe.. xd
monsunka: szokj rá: imageshack.us a képfeltöltés a Wilág legxarabb oldala..
-
sNORh
addikt
válasz
h.adam.92 #8622 üzenetére
^sNO from HEAVEN @ tgf?: mikénemán neked?
^sNO from HEAVEN @ tgf?:
csanaboy .#gAymer^: giga ep45 ud3p
csanaboy .#gAymer^: q9550
csanaboy .#gAymer^: corsair 550w
csanaboy .#gAymer^: meg lehet 2*2 giga 1066-os ram
^sNO from HEAVEN @ tgf?: hudemegszaladt csanájékná
csanaboy .#gAymer^: meg egy dx11-es kari
csanaboy .#gAymer^: sk-ztam rá 500 éve
csanaboy .#gAymer^:
^sNO from HEAVEN @ tgf?: xdddd -
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #8516 üzenetére
Olvasni kellene egy kis totalcs.hu-t, és akkor rájönnél O.o
-
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #8465 üzenetére
Ez van. Netnek sok köze nincs az fps-hez hacsak nem lecsökken mert elveszik a kapcsolat. Ez hogy lekorlátozod és nálad nem lászik az fsplagg csak neked jó a szerverrel a kapcsolatod ettől még xar ahogy van. Nálad stabilabb akikkel játszol meg látják hogy laggolsz egy kicsit. Placébó
A betegnek már nem fáj de még ugyanugy beteg
-
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #8103 üzenetére
Hát ez elég elkeseritő.
Tegnap voltam valami Star Wars magyar szerón és feküdtem a röhögéstől. Lövés közbe lézerhangok és idegbeteg lézersó a fegyóból. Ja és csak spec ruhák vannak szóval semmi sima T ruci. Boba Fett meg Yoda meg Vader. Tiszta beteg volt igy offiszon2-3 ct betalált 3-4 T-t és olyan lézeres szinvilág volt majd megvakulsz
10percig ha birtam.
Ja meg este warozni akartunk jön föl az ellen már 2 fent van és a harmadiknál VAC bácsi közbelépettNem lett war de a csapattársai ott röhögtek a haverjukon. Irták hogy nemrég vette a csét. Mi meg hogy használhatja offlineba ezentúl
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
h.adam.92 #8087 üzenetére
SNW-Joshi barát segít!#&
LLIo
Néha betolom a régi "official" nevem, mert nem bindeltem még át: [ HeNteS ] ҳ HyP3b0Y
Ezek amik rendszeresen vannak, de ami úgy eszembe jut éppen(pl.: KOcsoG, JeW?, és társai
)
Általában nézem, hogy tört szerveren van-e sv_pure 2(még ha törtesek is, de jobb érzésem ha nem materialsal csalnak
), különben nem vagyok hajlandó játszani...idegesít.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
h.adam.92 #8039 üzenetére
Nekem az E8200esre alapon még írt pentium III 2.6ghz-t...(ez nem css), de nálam BIOS is bakizott már olyat, hogy system informationbe belépek, 5334mhz
néztem, esc,enter és normálisan 2667mhz...
Különben nekem win7 rc alatt semelyik játékkal nem volt gondom...egyel, de az a hl2 volt(gondoltam kijátszom, úgyis nagyon szeretem) és engine errort ír, a saját nyelvén próbál velem kommunikálni a gép, eddíg sikertelenül
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7970 üzenetére
Figyelj, nem mindenki nevelkedhetett fel a számítógép emlőin és az egész nap a gép előtt ül és mindent tud. Bocsáss meg, de ez nekem megy mint nektek.
És gondolom nektek sosem volt olyan dolog amit nem tudtatok volna.
De van egy ilyen mondás is, ha nem is pontosan így: Okos kérdez, hülye hallgat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7860 üzenetére
Biztos van egy kis kapu, mert az lehetlen. Habár nekem is 600-700 FPS van 4 playerrel 100 Ticken, de ha felemegyek egy 28 slotos szeróra, 4 flash 3 füst és veled szemben jön 4 ct és ezt mind egy FPS zabáló mapon nincs meg a 200 se, örülök ha van 100-150. Ott nézném meg a csávesznek mennyit produkál. És gondolom nem 1680x1050-ben, 8xaa és 16af-el tolja.
phanzetomox: A cod4-ben van korlát, cs:s-be is van alapból fps_max 300 alapból
-
BalaNce87
addikt
válasz
h.adam.92 #7852 üzenetére
Azt hogy?
Igaz nekem nem ilyen karim van de mégcsak közelébe sincs ennyi fps-nek általába a 100-120 ami tutira megvan ha sokan vagyunk meg füst akkor szerintem 70 is van. Valszeg szénné butította szegény játékot és így kapott ilyen értékeket ha nem akkor meg nemtudom hogyan. Nekem vhogy nem akar 200-ig felszökni persze kiss helyeken biztos van annyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sorozatok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged