- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.k.i
csendes tag
Hát a kérdés jogos,de azt gondolom, hogy nincs beragadva, hiszen akkor más helyzetben is jelentkezni kéne ennek a hibának(Pl, egy levél írásánál).Hát közben biztosan nem nyomom, amúgy is elég keveset használom a klaviatúrát.
Ha lenyomva tartom a spacet, akkor nekem villognak az ikonok, de most kipróbáltam jelentkezett a hiba megnyomtam a spacet és tudtam tovább dolgozni,.Hmmm,hát lehet hogy valamilyen klaviatúra hiba,mostanában sokat hibáztam gépelés közben,ez feltűnt.
De nem tudom behatárolni, próbálkozok, nagyon úgy tűnik, hogy nem corel hiba.
Megpróbálom kipucolni, csak az a baj, hogy laptop
Köszi a segítséget! -
n.k.i
csendes tag
Szia,Köszi!
Megpróbáltam mindent törölni uninstall után,de azóta felraktam az X4-et
és ugyan azt csinálja, szerintem mással van a gond.
A probléma a következő:
Készítek egy ellipszis,de lehet négyzet,stb... a center középpontot megfogom és odébb húzom az ellipszist, és másolja több száz példányba, mintha nyomva tartanám folyamatosan a ctrl+D.
Köszi a segítséget. -
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
12-el bénázok.Régebben működött,de most elővettem, szerettem volna egy logót készíteni.
Keszitek pl.egy kört, odébb húzom és másolja elég sok példányba,de valamikor 20 percig jól működik. Újratelepítettem másik mappába,de semmi változás,most alternatívát keresgélek, mert nem tudom megoldani, valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő