- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.k.i
csendes tag
Hát a kérdés jogos,de azt gondolom, hogy nincs beragadva, hiszen akkor más helyzetben is jelentkezni kéne ennek a hibának(Pl, egy levél írásánál).Hát közben biztosan nem nyomom, amúgy is elég keveset használom a klaviatúrát.
Ha lenyomva tartom a spacet, akkor nekem villognak az ikonok, de most kipróbáltam jelentkezett a hiba megnyomtam a spacet és tudtam tovább dolgozni,.Hmmm,hát lehet hogy valamilyen klaviatúra hiba,mostanában sokat hibáztam gépelés közben,ez feltűnt.
De nem tudom behatárolni, próbálkozok, nagyon úgy tűnik, hogy nem corel hiba.
Megpróbálom kipucolni, csak az a baj, hogy laptop
Köszi a segítséget! -
n.k.i
csendes tag
Szia,Köszi!
Megpróbáltam mindent törölni uninstall után,de azóta felraktam az X4-et
és ugyan azt csinálja, szerintem mással van a gond.
A probléma a következő:
Készítek egy ellipszis,de lehet négyzet,stb... a center középpontot megfogom és odébb húzom az ellipszist, és másolja több száz példányba, mintha nyomva tartanám folyamatosan a ctrl+D.
Köszi a segítséget. -
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
12-el bénázok.Régebben működött,de most elővettem, szerettem volna egy logót készíteni.
Keszitek pl.egy kört, odébb húzom és másolja elég sok példányba,de valamikor 20 percig jól működik. Újratelepítettem másik mappába,de semmi változás,most alternatívát keresgélek, mert nem tudom megoldani, valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest