- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.k.i
csendes tag
Hát a kérdés jogos,de azt gondolom, hogy nincs beragadva, hiszen akkor más helyzetben is jelentkezni kéne ennek a hibának(Pl, egy levél írásánál).Hát közben biztosan nem nyomom, amúgy is elég keveset használom a klaviatúrát.
Ha lenyomva tartom a spacet, akkor nekem villognak az ikonok, de most kipróbáltam jelentkezett a hiba megnyomtam a spacet és tudtam tovább dolgozni,.Hmmm,hát lehet hogy valamilyen klaviatúra hiba,mostanában sokat hibáztam gépelés közben,ez feltűnt.
De nem tudom behatárolni, próbálkozok, nagyon úgy tűnik, hogy nem corel hiba.
Megpróbálom kipucolni, csak az a baj, hogy laptop
Köszi a segítséget! -
n.k.i
csendes tag
Szia,Köszi!
Megpróbáltam mindent törölni uninstall után,de azóta felraktam az X4-et
és ugyan azt csinálja, szerintem mással van a gond.
A probléma a következő:
Készítek egy ellipszis,de lehet négyzet,stb... a center középpontot megfogom és odébb húzom az ellipszist, és másolja több száz példányba, mintha nyomva tartanám folyamatosan a ctrl+D.
Köszi a segítséget. -
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
12-el bénázok.Régebben működött,de most elővettem, szerettem volna egy logót készíteni.
Keszitek pl.egy kört, odébb húzom és másolja elég sok példányba,de valamikor 20 percig jól működik. Újratelepítettem másik mappába,de semmi változás,most alternatívát keresgélek, mert nem tudom megoldani, valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest