- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Xanderas #3424 üzenetére
És mi nem jó benne? Egyáltalán mi nem lehet nem jó? Ez egy egyszerű alakzat és mint említettem, amit valamikor kivág. Ha a felső alakzat lelóg a boszorkányról, akkor pedig minden alkalommal megcsinálja.
Ráadásul ez csak egyetlen példa a sok közül, 20 éve is ilyeneket csinált a Corel, csak az utóbbi évben egyre többször.
Zzolika javaslatára megfordítottuk a görbe irányát és ez megoldotta a problémát. Más is ugyanezt tanácsolta, mondván, hogy ez sokszor működik, de nem mindig.Egyébként megfogtam a boszit, és Illustratorban az összes módszerrel sikerült kivágnom, még akkor is, ha előtte Corelből mentettem *.ai-t. Akkor mi a probléma az alakzattal?Értem, hogy különböző trükkök tárházának valamelyikével majd lehet fog működni a dolog, na de ez elég komolytalan így. (Nyugi, Illustratort is tudom "szidni". Egyébként meg nem is igazán szidás, mivel csak a tényeket írom, ugyanazokat, amelyeket mások is tapasztalnak.)
-
zzolika
aktív tag
válasz
Xanderas #2622 üzenetére
Ahol körvonal vastagságát is állítod.
Ha beixeled a Behind fill-t, akkor csak kifelé rakja.
Ha nincs beixelve akkor kifelé és befelé is.A mozgatást a beállításokban is tudod állítani. A vonalzóknál van.
Options / Document / Rulers / Nudge
Super: shift + nyilak
Micro: ctrl + nyilak -
Met
nagyúr
válasz
Xanderas #2622 üzenetére
Corelben még nem jöttem rá hogy lehet állítani a körvonalat milyen irányba tegye rá
Kontúrt tudsz neki adni és ott tudod állítani hogy kívülre vagy belülre tegye.Amikor nincs kijelölve semmi fent az eszköztáron van egy nudge distance rublika. Négyzet a 4 oldalán háromszögekkel.
-
válasz
Xanderas #2617 üzenetére
Miért terhelné? Az integrált is ugyanolyan videokártya, mint a dedikált, csak egybe van építve a procival. 3D-ben nem túl combos, szóval ha játszani kell FPS-t, akkor nem elég, de a corel nem csinál 3D-t. Talán majd pár verzióval később kihasználja majd a corel is általános számításra a GPU-t, de ma még nem ez a helyzet. Ha nem játszol is a géppel, totál fölösleg egy plusz VGA kártya plusz fogyasztással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest