- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas49
senior tag
Létezik, a nyelvváltás hogyanja több helyen le van írva. Megszoktam az X4-emet magyarosítva, de valamiért nem tudom windows 10 alá felrakni. Korábban a windows 7-ben ment és updatelve ment fel a windows 10, így megmaradt. Most viszont a tavaszi váltást -1903- tiszta telepítéssel raktam fel, de így az X4 nem telepíthető.
-
andreas49
senior tag
Hali,
X6-hoz tud valaki letöltő linket adni magyar nyelvi csomaghoz (vírusmentes)?
Köszi előre is. -
andreas49
senior tag
Szeretném közé tenni, amit ma osztott meg egy másik fórumon az egyik fórumozó és ki is próbáltam.
Eszerint Windows 10 operációs rendszer alá is fel lehet telepíteni a Corel Draw X4-et.
[link] -
andreas49
senior tag
Hali,
Melyik az utolsó verzió, ami magyar nyelvű és megy Windows 10 alatt ? Nekem X4 van, de sajnos a Windows 10 alatt nem megy.
Esetleg van-e valamilyen javítás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Asus rog g751y elkelt
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest