- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
Nem változott semmi
. Készítettem 10x akkora hátteret, majd azt importáltam a corelbe, de pontosan ugyanolyan éles átmenetek jelentek meg, egyik árnyék pedig szintúgy nem látható. Objektumkezelőben a nyomtatás engedélyezve van, ennek ellenére most is csak egy fehér lapot kaptam.
Mind a 28 objektumot egy rétegen belül egy csoportba helyeztem, de így sem.
Az árnyék képpé alakítása opciót viszont nem találom sehol. -
Tendd
tag
A hátteret ps-ben készítettem és importáltam corelbe, de nagyon kicsi volt. Majd felnagyítom 10x-ére és úgy bedobom corelbe, hátha számít. Árnyékból, átmenetből ... kép készítését még nem próbáltam, hozzáteszem azt sem tudom, hogyan kell
. Lapméretre ügyeltem. Volt két kilógó elemem, de azzal tisztában voltam, majd levágom. Object manager? passz.
Erről jut eszembe, van egy objektum amely a lap egyik szélétől a másikig ér és árnyék van körülötte. Szóval az árnyék már túllóg a lapon... Itt majd szükségem lesz valahogy képet alkotni belőle és levágni a széleket.
Ha hazaértem mindent kipróbálok. Köszi. -
Tendd
tag
Hát mire befejeztem jó pár probléma elém került... Amiket írtál, megtaláltam. PDF-ben elmentettem de csak egy nagy fehér téglalapot látok, ami 92MB. Bármilyen más formátumban elmentve, viszont hiányzik egy árnyék, valamint a teljes hátteremen, mely egy szabálytalan színátmenet, random módon élek jelennek meg. Ha csak simán a hátteret mentem el úgy már jó...
-
Met
nagyúr
Legális dolog
Cella tartalmának elosztása több cellában
Lehet Wordben kellene megformázni és azt beimportálni Corelbe úgy hogy megmaradjon a formázás.
-
zzolika
aktív tag
Értem már, az Excelben is egy cellában van a név és a szám. Gratulálok annak aki az Excel táblát csinálta...
Ettõl csak azt szeretem jobban amikor megszerkesztik a szöveget és kiprintelve elhozzák. De a legemlékezetesebb: mindjárt faxolom a fotót!Azt tudja valaki mitõl lehet hogy ha Excel-bõl vagy Word-bõl illesztek be egy szöveget, az õ és û betûk más betûtipussal vannak? Hiába állítom át a betûtípust Corelben pl Timesra, az õ betûk Arielen maradnak. Ha beírok helyette Corelben egy õ-t, akkor az már jó betûtípussal van.
-
-
zzolika
aktív tag
Ha ki akarod törölni, akkor 2 szóközt cserélj 1 szóközre, ismételd, amíg el nem fogy (1 marad, gondolom máshol kell a szavak közé).
Ha tabulátort akarsz helyette, akkor 2 szóközt cserélj 1 tabulátorra, amíg el nem fogy, utána 2 tabulátort cserélj 1 tabulátorra, amíg el nem fogy.
Gyorsabbat nem tudok. Lehet hogy makrót is lehet rá készíteni, azt nem használtam még.
Vagy úgy rakod át excelbõl hogy oszloponként másolod ki a szöveget, és minden oszlopot külön textbe teszel corelben. Így nem kell tabulátor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged