Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
A legújabb verzióknál nem tudom változott-e valamit, de a régebbi (én X8-at használok) Coreleknek az 1 szálas prociteljesítmény kell. Hiába használ néha több magot, de nem minden feladatra. Valószínű nálad is ez akasztja meg.
Ezt le tudod csekkolni egyszerűen. Megnézed a feladatkezelőben, amikor sokat gondolkodik, mi a szűk keresztmetszet? Ha a 4 magos procinál azt látod hogy sokáig 25% a kihasználtság, akkor pont belefutottál abba, hogy csak egy magot használ arra a feladatra. Azt is látod ha a ram fogy el, bár 32 GB nekem még sose volt kevés, vektoros szerkesztéshez elég kell legyen.
A videokártyát nem tudom használják-e egyáltalán az új verziók, a régiek nem, de ezt is látod hogy pörög-e valamit a gpu.
Ha túl komplex a vektoros rajz, a reduce node is segíthet.
Vagy ha már nem akarsz szerkeszteni rajta, akkor a további felhasználáshoz konvertáld át egy 600 dpi-s bitmapre, utána nem lesz sebesség problémád.
Nekem a látványos belassulások mindig olyankor jöttek, ha pl egy Illustratoros pdf-et raktam be Corelbe, ahol a színátmeneteket, átlátszóságokat pár ezer objektumra törte szét. Az elejétõl Corelben készített melókkal sosem volt gondom (kivéve egy száz oldalas katalógus, összelinkelt textboxokkal, körbefuttatott képekkel, na ezt tényleg nem corelben kell csinálni).
Szóval ha gépet fejlesztesz Corelhez, szerintem az egyszálon legmagasabb sebességű proci legyen a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- BestBuy ruhás topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest