- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nekem is jól át van szabva a corelem (menük, dockerek, funkcióbillentyûk, színek), én elrakom a workspace/config/papertype/custom mappákat, és telepítés után visszamásolom. Így a nagy része megmarad.
Nincs semmi extra benne, pár objektum, 1 layer, pl egy sablon 10 névjegy helye egy A/4-es lapon, guideokkal, vágójellel. Hiába mentem el újra 14-es formátumban, akkor is lassú marad. Ha újra megcsinálom, akkor normális. Talán a segédvonalakkal lehet valami baja, úgy rémlik mintha mindegyik ilyen cdr-ben lett volna. A régiek 98%-ával nekem sem csinálja, csak egy párral.
Még egy gondom, hátha találkoztál már ilyennel:
A színátmenetek beállításánál, amikor a kis téglalapnál a színt választom, újabban mindig az RGB paletta jön be elsõnek. Régebben a saját CMYK volt, nem tudom hogyan lehet erre visszaállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest