Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
C.Brigante #4723 üzenetére
Így van én sem keresem máshol a hibát!
már jó ideje! remélem azért valmelyik bios frissítésnél megoldják vagy rájönnek hogy helyzetvan! vagy nemtom! de mondjuk nekem a 2.8 ghzen is megfelelő teljesítmény nyujt meghogy folyamatosan nem is eszik annyit mert visszaáll 2.1 re nekem ez is elég lenne! de mivel én mafla maximalista vagyok
így reménykedni tudok csak!
de amugy megvagyok elégedve a lappal ha a tunningtól eltekintünk.... -
ezekiel
aktív tag
válasz
Lalaboy #4711 üzenetére
Nos kipróbáltam a tanácsod! semmi pozitívum!
egyrész az mshnak maximim 1.45 voltot tudok adni meg is adtam meg a procinak az 1.45öt!
de egyszerüen sztem indulásnál megnéz valamit mert default beállításokon indítja el a gépet!
mihelyt leviszem az mch-t 1.3 ra már is ''jó'' mert azokon az értékeken indulna mint amit állítottam de nem indul mert se kép se hang!
2.8 ghz az amin simán megy még 2.9 en bejön awin de huzamosabb terhelésnél kifagy bármilyen értékeken is futtatom a memókat!
meg mondom ha 350 helyett mondjuk 351 adok meg egyxből fagyogat! szval sztem egy bios frissítés kell neki vagy alapból gagyibb alkatrészekből van ez a lap összerakva már mint az enyém.. mert láttátok a példát van akinek megy 3200 on a gép! -
ezekiel
aktív tag
na megcsináltam a testeket amit kedves forumnyitó és toplista készítő forumtársunk kér!!
itt a link!
[link]
nyugodtan belehet rakni az uccsó helyre
de még meg próbálkozok majd a tanácsokkal! kiváncsi leszek!!
remélem nem nyírják ki ezek a magas feszültségek a cuccotkicsit sokkallom azt a 1.5 voltot az mch nak
-
ezekiel
aktív tag
például.. it a bizonyíték hogy elvileg bírnia kéne...!
[link] -
ezekiel
aktív tag
Azt hiszem megvan a negatív rekord e6400 tunningolásában!
[link]
proci azonosító: SL9S9
2.8 ghz
350 fsb ig stabil lentebb írt feszejeken!
de ha 350 fsbnél nagyobbra teszem akár 1-el is, nem bírja a terhelést! windows bejön minden, de ha ráeresztek egy játékot mondjuk Battlefield 2 kifagy! feszemeléssekel is!
jelenlegi értékek:
Vcore: 1.350
DDR2: 2.00
Mch:1.25
maximum hőfok: 53-54 Thermaltake CL-P0025 Silent Tower -el
Azt nem értem hogy szerintetek jó az hogy ezeknél az értékeknél, mikor visszaáll 2100 mhzre akkor 1.050 - 1.328 között ingadozik a fesz amikor meg felvált 2.8 ra akkor meg 1.320 - 1.328 ig ingadozik!
az eredményeket láthatjátok a belinkelt képen! Abit IB9! lehet hogy egy uj bios majd megoldja a gondját, de nem bízok benne. Ha jól tudom 2006 novemberi lap, mármint akkor jött ki!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest