- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Larry303
addikt
Tapasztalatodból ki is derül, hogy 425 n járatod....az, hogy miért nem tudok a saját tapasztalataimra támaszkodni az pusztán annak köszönhető, hogy bizonyos alkaltrészeim nem teszik lehetővé még egy teszt erejéig sem.....tudtommal nem is tőled kérdeztem, csak te a nagy tudásoddal belepofáztál ezél próbálkoztam a lineáris gondolkodásod kissé meggörbíteni....amúgy meg, nehogy azthidd, hogy a memsávszélesség az csak a benchmarkokon látszik ezért érdeklődtem volna valós alkalmazások terén elért tapasztalatokról.....
-
laragirl83
őstag
igen, de P5B szériánál van egy úgy nevezett speedstrap dolog, aminek következtében 400-as FSb felett, már +1MHz-el is visszaesik RAM performance! egészen olyan460-470MHz FSB-ig, itt kezdi el utolérni azt a szintet aminél 400-nál tartott!
más lapoknál is van ez strap dolog, állítólag giga lapoknál is van vmi, csak épp 380MHz körül, de ez nem biztos, Pietrosz írt erről vmit, hogy olvasta vhol... mind1 lényeg, ez akkor játszik ha p5b lapod van, de mint írtam korábban is, gyakorlatilag everest mem olvasáson kívűl mindenben gyorsabb gép magasabb MHz-en!
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okosórát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest