Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nyugdíjas

nagyúr

válasz laragirl83 #4505 üzenetére

Hát nekem is fura a dolog kicsit.... :U
    Pl. mit fog kezdeni a kedves jelentkező fél év múlva,vagy egy év múlva azzal amit itt elsajátít? Elmegy megint a tanfolyamra? Mert hát mi ha, nem ez az a téma ami folyamatosan változik?

• TuningT

csendes tag

válasz laragirl83 #4505 üzenetére

Tök jól hangzik, hogy ezért leakasztok 75000 forintot, de akkor hol van ebből a terem-, projectorbérlés, a szervezés, az utazás, a reklám, az tanfolyami szolgáltatások, stb...
    És még a maradékot sem egyedül akasztom le, mert nem egyedül csinálom a tanfolyamot/tananyagot.

Természetesen mi sem állítjuk, hogy mindent tudunk. Sőt biztos, hogy van több olyan ember, aki nálunk többet tud.
    De mi összeállítotunk az oktatái anyagot és megszervezzük a tanfolyamot.

Mint már eddigi hozzászolásomban is írtam, tényleg meg lehet szerezni mindent az internetről. Renget utánajárással, keresgéléssel és fórumos kéréssel...
    És tényleg, ha így probálod megszerezni ezeket az ismereteket, akkor egy fél év is kevés.
    De ha van egy jól összeállított, egymásra épülő oktatási anyag, akkor szerintem 8 óraban rengeteg mindent át lehet adni. Persze nem úgy, hogy minden videókártya és processzor típus tuningolását sorban leoktatjuk...

piramis játék? hol a piramis? ki épít be maga alá és kit?
    Szerintem ez csak egy plusz lehetőség arra, hogy Ti a költségeiteket csökkentéstek, nekünk pedig egy reklám lehetőség...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák