- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Overlocker #2447 üzenetére
Tényleg nem értem, van pár ember aki rögtön lenéző/negativ előitélettel beszél egy újonccal vagy azzal akinek kevés a hsz-a, miért?Mi alapján van joga ahhoz, h ebből megítéljen bárkit ?sztem ez valami komplexus vagy nem tudom mi lehet.Majd kiderül.
Egyébként pedig, ott a smile, ami egyértelmü, h poén volt.Ha nem raktam volna oda akkor már megérteném, más lenne a helyzet...de ahogy west is csak röhög az ilyenen, neki van annyi esze, h jól vegye fel ne pedig ilyen bután.Én inkább alapozok az ilyen buta gesztusokra és itélek el valakit mintsem, h újonc vagy sem.
Egyébként ha már a fagyoskodásról van szó ime egy tizennyolc (18) ezer forintos cerka super pi eredménye : [link] ... no comment..ha már láttátok, sorry.Nem tartom mérvadonak a pit igazán, de azért nem semmi.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
mindentol fuggetlenul nem tudom minek kell a bolhabol elefantot csinalni.. irt valamit poenbol.. szerintem eleg egyertelmuve tette az a szmajli is.. en pl. jot mulatok azon, ha valaki poenbol ilyet ir nekem.. szal nem igazan ertem mi a bajotok.. -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OTP Bank topic
- Yettel topik
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest