- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, én házban, hűtésben CM fan vagyok (bár a proci hűtőm most pont nem az
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.A gondom az, hogy a VGA-t nem tudom terhelten 80*C alatt tartani ebben a házban, oldalra is tettem fel egy ventit ami rá fújja a levegőt (14 cm) de nem sokat ér.
Egy jobban szellőző CM házat keresek, a méretet fontos lenne tartanom, esetleg v.mivel kisebb lehet, nagyobb nem. De persze minden megoldás érdekel (a víz kivételével), a cél érdekében legfeljebb szétbontom a cockpitet.

Adatlapomról másolom a konfigot:
ASRock Z77 Extreme 6 / 4x8Gb Kingston HyperX 1600MHz / I7 3770K 3,5GHz (4,4GHz) + Zalman CNPS11 Extreme / MSI R9 290 Gaming / Kingston HyperX 240Gb SSD / Samsung 1Tb HDD / Gigabyte GreenMax 750W / Cooler Master RC 692A KKN5 / 3 x Samsung S27B350H / Fanatec CSR wheel + CSR Elite pedalsKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.