- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Yettel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, én házban, hűtésben CM fan vagyok (bár a proci hűtőm most pont nem az
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.A gondom az, hogy a VGA-t nem tudom terhelten 80*C alatt tartani ebben a házban, oldalra is tettem fel egy ventit ami rá fújja a levegőt (14 cm) de nem sokat ér.
Egy jobban szellőző CM házat keresek, a méretet fontos lenne tartanom, esetleg v.mivel kisebb lehet, nagyobb nem. De persze minden megoldás érdekel (a víz kivételével), a cél érdekében legfeljebb szétbontom a cockpitet.

Adatlapomról másolom a konfigot:
ASRock Z77 Extreme 6 / 4x8Gb Kingston HyperX 1600MHz / I7 3770K 3,5GHz (4,4GHz) + Zalman CNPS11 Extreme / MSI R9 290 Gaming / Kingston HyperX 240Gb SSD / Samsung 1Tb HDD / Gigabyte GreenMax 750W / Cooler Master RC 692A KKN5 / 3 x Samsung S27B350H / Fanatec CSR wheel + CSR Elite pedalsKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.