Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, én házban, hűtésben CM fan vagyok (bár a proci hűtőm most pont nem az
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.A gondom az, hogy a VGA-t nem tudom terhelten 80*C alatt tartani ebben a házban, oldalra is tettem fel egy ventit ami rá fújja a levegőt (14 cm) de nem sokat ér.
Egy jobban szellőző CM házat keresek, a méretet fontos lenne tartanom, esetleg v.mivel kisebb lehet, nagyobb nem. De persze minden megoldás érdekel (a víz kivételével), a cél érdekében legfeljebb szétbontom a cockpitet.

Adatlapomról másolom a konfigot:
ASRock Z77 Extreme 6 / 4x8Gb Kingston HyperX 1600MHz / I7 3770K 3,5GHz (4,4GHz) + Zalman CNPS11 Extreme / MSI R9 290 Gaming / Kingston HyperX 240Gb SSD / Samsung 1Tb HDD / Gigabyte GreenMax 750W / Cooler Master RC 692A KKN5 / 3 x Samsung S27B350H / Fanatec CSR wheel + CSR Elite pedalsKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.