- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Yettel topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Van egy kis problémám. Nemrég vettem egy rakás Cooler Master cuccot, többek között egy Cooler Master Cosmos C700M házat, ami nem két fillér volt. Erre a minap, se szó se beszéd, elromlott benne a LED. De csak úgy, egyik pillanatról a másikra, reggel bekapcsoltam, jó volt, majd délután egyszer csak elaludt, és azóta sem világít. Érintkezési hibára gyanakszok, de már végigmozgattam a vezetékeket, és nem javult meg. Szerintetek mit érdemes kezdeni vele? Másnál is előfordult már ilyen? Idegesítő a dolog, mert nem azért adtam ki érte ennyit, hogy LED nélkül legyen.
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mini-ITX
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Suzuki topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest