Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
betettem a hűtőt, most már csak az a kérdésem, hogy a ráilleszkedő ventillátort jól raktam-e rá.
Úgy néz ki a rajta lévő rajz alapján, mintha a levegőt a bordákra fújná rá.
Jól van ez így, vagy meg kéne fordítani?Csináltam képet is, lécci nézzetek rá.
köszi
-
petyuska74
tag
az a helyzet, hogy nekem is az volta gyanúm, hogy nem kell leszedni és arra a műanyagra csatlakozik, de a CM oldalán található manual szerint még azokat a tartókonzolokat is fel kell tenni amik az Intelre mennek rá. Azokkal sehogy sem akart illeszkedni a meglévő furatokhoz.
Ezért a manualban már nem bízom annyira.Létezik, hogy csak a gyári műanyag keret egy-egy kis pöcke tartsa az egész súlyát a hűtőnek. Ha az letörik akkor ugrott a proci is rögtön...
Esetleg van valaki, aki AMD (Gigabyte) lapra tette fel?
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
egy gyors segítséget szeretnék kérni.
szeretném felszerelni egy tx3-as hűtőt egy gigabyte ga-ma78s2h alaplapra. (AM2+-os).
a kérdésem az, hogy le kell-e szedni az alaplapon lévő, processzorfoglalat körüli műanyag keretet, amire a gyári hűtő megy fel?ha nem kell leszedni akkor a műanyag foglalatban lévő 4 db műanyag, csavar helyét elfoglaló csvarszerűségeket hogy kell kiszedni?
előre is köszi.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest