Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Loco7us

tag

válasz bocsika #2511 üzenetére

A cool'n'quiet et láttam BIOS ban be is kapcsoltam, de semmi sem történt most leszedtem a drivert meg az energiagazdálkodást is átállítottam semmi változás.
    proci: 3000+ Athlon 64 azt olvastam hogy ez támogatja míg az alaplapom nem, de akkor miért látom a BIOS ban? (lehet hogy kéne frissítenem)

És az amúgy az nem baj, hogy 3 pines a ventim, gondolom nem csak sosem értettem mire jó a 4 pin.

Most meg már arra is gondoltam, hogy megkérem haveromat (elktroműszerész), hogy csináljon 1 potmétert és akkor minden megoldódna.

• Loco7us

tag

válasz sgergi #2508 üzenetére

Ezer kösz :R a Speedfan al le tudtam szabályozni végre "csendes" lett a gépem elég furcsa :))

1. Akkor viszont én fordítva tettem fel valahogy így gondolom nem lesz belőle bajom a házam nem nagyon melegszik, és 1-2 hónap múlva lesz CPU csere is akkor majd rendesen rakom vissza, gondolom akkor már pasztázni is kell.

• Loco7us

tag

Na lenne 1-2 láma, kérdésem vettem 1Hyper TX2 őt mint első nem gyári hűtőmet felraktam, de nem voltam benne biztos, hogy merre álljon én úgy raktam be, hogy a házból kifele fújjon, aztán rákerestem PH n és itt meg az optikai meghajtató felé fúj ez tök mind1, hogy merre van? Meg vettem halk tápot is, az meg a proci felől fújja fel a levegőt gondolom abból nem lesz baja (házam szellőzése nem a legjobb)?

Én úgy láttam (elég rosszul látszik), hogy mintha nem teljesen pontosan raktam volna a procira mondjuk ez csak 1 3000+ aThlon 64 az Everest szerint 24 meg 30 fokos a CPU szóval remélem ez nem baj meg az se hogy párszor felpróbáltam és közbe 1 kicsit el lett kenve a paszta.

És ha jövőben váltok procit mondjuk 1 valami phenom II re (vagy valmi nagy 4 magosra) azt is hűvösen bírja tartani?

És a legfontosabb BIOS ban beállítottam a Cool'n'quietet, de semmi se változott állandóan 1900 on pörög mondjuk az alaplapomon nem írják a cool'n'quiet támogatást, de akkor miért tudtam BIOS ban beállítani? Szóval ha ez nem működik akkor van valami progi amivel le lehetne szabályozni a hűtőt mondjuk amikor filmet nézek, olvasok. Meg valami olyan hőmérő programot, ami csinálna logokat miközben mondjuk játszok és feljebb megy a proci hőmérséklete.

Ja és amúgy a Corsair CX400W meg nagyon pöpec az tényleg "silence" de a cooler mastert azért ki lehet hallani. Tunningolni meg nem akarok amúgy csak legyen csendes. Előre is kösz a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák