Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
ja, itt egy kép róla: http://pcekspert.com/jpg/articles/cebit_2007/cebit_2007_133.jpg
-
neumanki
tag
pont attól féltem, hogy olyan iszonyat erővel kellett odanyomnom, hogy nem úgy nézett ki, mint ha az a 1-2mm műanyag kitülemkedés vissza tudná tartani. Egy csomószor volt, h azt hittem bepattant, aztán huzom le a túloldalt, és kiugrott. Most rajta van, csak félek, nehogy kipattanjon.
-
mycso
veterán
Van 2 azaz kettő darab kezem ;)
Összerakásnál nem kell semmit tekergetni, csak beállítom a lukba mind a 4 lábat, majd benyomkodom a pöcköket.
Leszedés --> mindegyiket eltekergetem, felhúzgálom majd leveszem a coolert....
Tény a szoknyánál főleg az egyik pöcöknél ügyeskedni kell de semmi extra, már rájöttem hogyan lehet hozzáférni...
-
D@ni88
addikt
hát jah, nagyon faszán megy csak 2 gond van vele.
1. a ramok így nem mennek 1000et csak 925öt...
2. több mint 1 óra után akár prime 95, akár orthos. kékhalál lesz, és valamilyen memóriacímer hivatkozik... és újraindul.
pedig a memó csak 925. és ekkora fesszel megy az többet is... a vcore meg nem fogyhat el, mert azt hibának jelezné ki.
sztem a lap adja fel.
esetleg egyéb 5let?
sőt a ramok mennének 1110en, csak nincs mch fesz a biosban -
Elmör
őstag
Még nem tudom, mert most kúszik fel csak lassan a Vista....

Az első indításkor a BIOS szerint a kis 6320-as 37 fokos volt. De hogy ez mennyire mérvadó nem tudom...szerintem alapon lehetne hidegebb is egy ekkora hűtővel.
Remélem sikerül majd 3Ghz-en is 50 fokig tartani, max 60-ig.

-
Elmör
őstag
A végén rájöttem én is, megnéztem tüzetesebben a cuccost a műanyag nélkül és bizony még csavarhúzóval sem volt olyan egyszerű a művelet. 3 tuti biztosan fogja, 1 viszont csak 99%-os, mert kb pont 1 tizedmilliméter hiányzott, de nem mertem tovább nyomni az alaplapot.

Majd figyelgetem, hogy nehogy gond legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Blu-ray lejátszók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de hátha fejleszt valaki.