Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
tud valaki segíteni??
kiborító hogy nem tudom jól csinálom e
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
-
Mobildeck
tag
na, megoldottam:
ráhelyeztem az alaplapra, rányomtam a fekete "rászorítókat" majd elforgattam őket a nyilakkal ellentétes irányba ezzel beakasztva rajta vmi kis pöcköt,
íyg már nem tudom kézzel leszedni, de még mindíg lötyög egy kicsit.. gondolom ez már csak annyi, hogy görbe az alaplapami zsír új de biztos görbe
-
Mobildeck
tag
SZIASZTOK
nagy help kéne. most rakom össze a masinám -egy teljesen új konfogot- és most tartok a procihűtőnél. hypertx2es. intelre teszem fel. namost a manual szerint csak rá kell nyomni a 4 pöcköt miután ráraktam az alaplapra, de én miután rátettem, nem lötyög abszolút, de simán le tudom szedni ha egy kicsit meghúzom az egészet mefogva. bár a házat felfordítva majd leendő állapotába, nem esik le a hűtő. csak nem tudom hogy ez normális e hogy nem forgatok el rajta semmi pöcköt és úgyis le tudom szedni kézzel.légyszi segítsetek!!
-
Mobildeck
tag
húú ilyenre nem is gondoltam még
mármint hogy belelóg a hűtő a ramokba. előfordulhat ez intel konfigoknál? tehát pl egy giga alaplapnál? jesszusom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged