- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
pont attól féltem, hogy olyan iszonyat erővel kellett odanyomnom, hogy nem úgy nézett ki, mint ha az a 1-2mm műanyag kitülemkedés vissza tudná tartani. Egy csomószor volt, h azt hittem bepattant, aztán huzom le a túloldalt, és kiugrott. Most rajta van, csak félek, nehogy kipattanjon.
-
neumanki
tag
Egyb ilyen hőmérséklet normális ilyen procinál?
Nekem hyper tx2-vel csak az volt a bajom, hogy intelhez nagyon nehezen tudtam felrakni, és nem túl biztatóak, hogy azok a pöckök, amire ráforgatja az ember a tartokat, hogy majd jól megtartják fullgagyi műanyagból vannak, nem tudom mennyire feszíti az oda, meg lehogy eloldjon. Szereléskor egy csomószor volt olyan, hogy azt hittem beakadt, aztán mégse,vagy be volt rendesen akadva csak egyszerűen kiugrott :S nem tudom, mindenesetre nem tünt túl bíztató konstrukciónak.
-
neumanki
tag
ja, meg azt akartam kérdezni, hogy mi különbség a cpu hőmérséklet között amit bios mér, meg a core1, core2 amit az everest? Mert nekem e6750-re hyper tx2-vel 22fok-ot ír a bios cpu, és 36, meg 31 fokot a core-okra az everest. Rossz az alaplap, vagy máshol mér?
-
neumanki
tag
sziasztok!
hyper tx2-esre ki hol vett 92mm-es PWM ventillátort? sehol nem találok google-be, csak 1db online argep.hu-t. Voltam 3t-ben, de azt mondták, h nagyker nem is hoz magyarországra artic cooling-ból pvm-eset.
köszönöm, balázs
-
neumanki
tag
egyébként tudja valaki, hogy az a műanyag izé mire jó rajta? nekem úgy tűnik mintha lefelé irányítani a bordáktól jött meleg levegőt. De mért jó, hogy azt rányomja az alaplapra, ahelyett, hogy egyenesen áramolhatna ki hátul a ház kiszívóventijénél?
-
neumanki
tag
sziasztok!
a hyper tx 2-t nem lehet rávenni hogy ne mindig 1800-1900-on menjen? Ha nem lehet megoldani, akkor nem tudja valaki hogy lehet-e beszerezni olyan ventit rá, ami hyper tx-ken van, és 600-1800 között állítható?
köszi, balázs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest