- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Hello, nincs olyan aki Kecskeméti, és Van fölösbe egy AM2es lefogatója a hypertx2höz?
elhagytam az enyém...
-
D@ni88
addikt
hali, elgondolkoztam hogy megcsonkítom a TX2-t
sztetek a pirossal satírozott rész levágása milyen hatással lenne?
elvileg gyorsabban távozna a meleg levegő. sőt oldalról is jobban szellőzne... -
D@ni88
addikt
Valakinek nincs egy 775ös lefogatója fölösbe?
Főleg olyantól érdekelne, aki jár Kecskemét környékén
-
D@ni88
addikt
Valakinek nincs egy 775ös lefogatója fölösbe?
Főleg olyantól érdekelne, aki jár Kecskemét környékén
-
D@ni88
addikt
Akkora szar felteni a hűtőt... még egyszerű lenne ha nem lenne rajta hátul az a műanyag "köpeny"... azokhoz alig fértem hozzá.
2. feltételnél nekem eltört az egyik lefogatón a fehér pöcök, ami megakadájozza h tovább lehessen forgatnide stabilan fetvan
-
D@ni88
addikt
hali, nálatok terhelés mellett meleg a heatpipe? mert nekem maga a borda, és a heatpipe se forró.. és 40fokos alapjárat, terhelve 60. E2160@3200(1,43V)
-
D@ni88
addikt
hát jah, nagyon faszán megy csak 2 gond van vele.
1. a ramok így nem mennek 1000et csak 925öt...
2. több mint 1 óra után akár prime 95, akár orthos. kékhalál lesz, és valamilyen memóriacímer hivatkozik... és újraindul.
pedig a memó csak 925. és ekkora fesszel megy az többet is... a vcore meg nem fogyhat el, mert azt hibának jelezné ki.
sztem a lap adja fel.
esetleg egyéb 5let?
sőt a ramok mennének 1110en, csak nincs mch fesz a biosban -
D@ni88
addikt
Feltettem a hűtőt, és megérintve rezonál a hűtő. pedig minden rendesen fel van fogatva... és ugye az a bemélyedés a proci sapkája felé néz... így most alig 4fokkal hűvössebb mint a gyári coolerrel. valamit roszul csináltam?
-
D@ni88
addikt
hali. megvan a hypertx2, és azt olvastam róla PH-s cikkben, hogy jobb levenni a ventit, és a burkolatot, a felszereléshez.
Namost én próbáltam levenni, de sehogy nem akar megszabadulni a lepeltől... Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest