- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sutypapa
csendes tag
Hali!
Ha kell még a 775-ös készlet TX3-hoz, nekem van egy fölös (AMD-hez kellett a hűtő és ugye a dobozban mellékelve volt a másik is). Szal oda tudom adni, jövő hét szerdán megyek haza Kecsóra, ha addig ráér.
Ha aktuális, priviben kéne válasz és küldök elérhetőséget, a többit meg majd GSM hálón megdumáljuk!
Remélem tudtam segíteni! -
Csipisz
tag
Ezzel a nehéz felrakással szerintem nem vagy egyedül. Én is eléggé megszenvedtem vele, bár én leszedtem a ventit róla a műanyag légterelővel együtt így könnyebben hozzáfértem. Ettől függetlenül majdnem "karikába" hajlott az alaplap. Az AC Freezer 7 Pro-t sokkal könnyebb volt feltenni.
-
Kloden
senior tag
az egész műanyag izét kell leszedni, egyszerűen csak felfelé tolni a lamellákra vigyázva. Visszatevéskor figyelni kell szintén, én kicsit megreszeltem a kis műanyag pöckét hogy ne akadjon bele a lamellákba. Igazából nem sok értelmét látam annak a műanyag pöcöknek ugysem.
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest