Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Még nem tudom, mert most kúszik fel csak lassan a Vista....

Az első indításkor a BIOS szerint a kis 6320-as 37 fokos volt. De hogy ez mennyire mérvadó nem tudom...szerintem alapon lehetne hidegebb is egy ekkora hűtővel.
Remélem sikerül majd 3Ghz-en is 50 fokig tartani, max 60-ig.

-
Elmör
őstag
A végén rájöttem én is, megnéztem tüzetesebben a cuccost a műanyag nélkül és bizony még csavarhúzóval sem volt olyan egyszerű a művelet. 3 tuti biztosan fogja, 1 viszont csak 99%-os, mert kb pont 1 tizedmilliméter hiányzott, de nem mertem tovább nyomni az alaplapot.

Majd figyelgetem, hogy nehogy gond legyen.

-
Elmör
őstag
Megjött ma a Hyper TX-em.
Mondjátok légyszi meg, hogy Hogy a kib***ott, k***a életbe kell ezt feltenni???
Már 2 órája szenvedek, szétmentek az ujjaim a sok nyomogatástól, meg az alaplapom is lassan eltörik, de nem akar beakadni mind a 4 pöcök. A f***om az Intelbe. Eddig AMD-s voltam és 2 perc alatt felment bármilyen hűtő, ez meg már lassan az őrületbe kerget.Mit csinálok rosszul? Lefordítottam a szöveget hozzá, hogy mégis hogy képzelte a gyártó a feltételt, miszerint proci bentvan, ráteszem a hűtőt és mint az autó kerekénél mindig a szemben lévőt kell benyomni. Nekem max 3-ig jutottam el, mert amikor a 4-diket nyomtam, akkor kiugrott kapásból kettő. Lehet nem jó erre az alaplapra?
Segítsen valaki légyszi, mert mindjárt kivágom az ablakon....

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest