- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Még nem tudom, mert most kúszik fel csak lassan a Vista....
Az első indításkor a BIOS szerint a kis 6320-as 37 fokos volt. De hogy ez mennyire mérvadó nem tudom...szerintem alapon lehetne hidegebb is egy ekkora hűtővel.
Remélem sikerül majd 3Ghz-en is 50 fokig tartani, max 60-ig.
-
Elmör
őstag
A végén rájöttem én is, megnéztem tüzetesebben a cuccost a műanyag nélkül és bizony még csavarhúzóval sem volt olyan egyszerű a művelet. 3 tuti biztosan fogja, 1 viszont csak 99%-os, mert kb pont 1 tizedmilliméter hiányzott, de nem mertem tovább nyomni az alaplapot.
Majd figyelgetem, hogy nehogy gond legyen.
-
Elmör
őstag
Megjött ma a Hyper TX-em.
Mondjátok légyszi meg, hogy Hogy a kib***ott, k***a életbe kell ezt feltenni???
Már 2 órája szenvedek, szétmentek az ujjaim a sok nyomogatástól, meg az alaplapom is lassan eltörik, de nem akar beakadni mind a 4 pöcök. A f***om az Intelbe. Eddig AMD-s voltam és 2 perc alatt felment bármilyen hűtő, ez meg már lassan az őrületbe kerget.Mit csinálok rosszul? Lefordítottam a szöveget hozzá, hogy mégis hogy képzelte a gyártó a feltételt, miszerint proci bentvan, ráteszem a hűtőt és mint az autó kerekénél mindig a szemben lévőt kell benyomni. Nekem max 3-ig jutottam el, mert amikor a 4-diket nyomtam, akkor kiugrott kapásból kettő. Lehet nem jó erre az alaplapra?
Segítsen valaki légyszi, mert mindjárt kivágom az ablakon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged