- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee #2618 üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
amakoiyep #2612 üzenetére
Ugyan kicsit görbíti a lapot ígyis, nem tudom mennyire baj
De kimondottan meg vok vele elégedve: [link] Q6600, alapfesz 1,236V, 20% húzás, 2,88ghz 60fokon. /26fok szobahőmérséklet mellett/ Ajánlom mindenkinek, de kizárólag ha hajlandó venni hozzá csavaros felfogókat.
Szerk.: Nem tudom mennyit számít, de a hűtőpasztát egy athlon proc thermaltake hűtőjéhez kaptam, majd 5 évig egy fiókban rohadt
, nem forrong vele a proc szal gondolom nem gáz.
-
amakoiyep
csendes tag
Én is beszereztem egy TX2-őt de feltenni már nem tudtam, miután vészesen görbült a lap és ráadásul a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a hűtő rézlapján, akk mondtam h nem kellenek ide ezek a pöckök, kapot egy kis sufnimoddingot -csavarfelfogatást.
Most tökéletesen működik, de egy biztos, h senki kedvéért le nem venném, ráment egy délutánom és kb 4 villanykapcsolót szedtem szét h legyen elegendő anyám és megfelelő méretű apám.
...és egy kósza jótanács, ne vegytek pöcöklefogatós intel hűtőt.
Egyébként tökéletesen kiszolgálja a q6600-ot, egy e8200 stock coolerjéhez képestpár napig az volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest