- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
hát én beleőrülök ha 1800on megy
1400on is van egy alaphangja de az nem zavaró már
-
vPhis
tag
akinek eltört a venti annak mennyi ideig és hány RPM-en ment?
mod: pl neked AXisBOLD? -
vPhis
tag
Elején énis úgy gondoltam hogy végre halk lesz a gépem, mindenki azt írja erről hogy halk de hát bekapcsoláskor csalódnom kellett. most 1200-on járatom igy se halk de legalább nem olyan mint 1800 (nálam 2000) RPM-en.
szerintem legközelebbi hűtőm valami scythe lesz. de azon is elgondolkodtam h minden thermalright. egyrészt nagyon jó, másrészt ha NB, RAM, CPU, VGA cooler TR lenne az szépen nézne ki. bár lent van a gép szóval ez nem elsődleges szempont
-
vPhis
tag
hőfokok nagyon jók szal gányolok elé egy ellenállást vagy házhűtőként kötöm be és azt lehet szabályozni olyan mértékben h 5/7/12V azaz quiet/standard/turbo. terhelés mellett az 55fok túl jo nem kell az ide, meg eszméletlen hangos is. meg régebben "csak" 1900 RPM-mel ment, de egyre gyorsabban pörög na szal rákötöm alaplapra.
amugy nem hinném hogy cserélnék. csak magas RPM-ek miatt, ha eltörik a venti van arra esély hogy cserélik minden szivatás nélkül hogy én vagyok a hibás meg ilyesmi?
-
vPhis
tag
Akinek eltört a ventillátor az mit csinált?
Mert nekem 2k-s fordulatszámon megy ami az 1.8k-hoz képest szerintem kicsit sok. Habár csak 11% -
vPhis
tag
azon gondolkodtam hogy lecserélném a rajta lévő ventit egy halkabbra és erősebbre.
vagy 2 gyengébbre de halkabbra.. vmi ötlet? (1általán felfér rá 2 venti?)mod: vagyis tud vki vmi jó ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest