Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy CM Hyper TX2-t mennyiért érdemes eladni használtan? anno 3k-ért vettem.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek mennyire lenne érdemes lecsrélni a TX2-n a ventit, egy ilyenre? Nem hűtené le annyira, de nem is rezonálna. Lehet úgy ventit cserélni rajta, hogy ne kelljen leszedni a lapról?
-
Vasinger!
nagyúr
Jól van fenn a hűtő!
Hagyom úgy ahogy van...
Köszi a segítséget, hálás vagyok neked!
Átállítottam a BIOS-ba, hogy Voltage szerint állítsa a fordulatot, így Prime alatt érezhetően felpörög, everest 1790 RPM-et ír ki. Ezzel így nem lesz baj? Mert így 63 fokos lett 4.0 GHzen
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy Hyper TX2-vel rendelkezem. Egy dolog zavar, hogy az a szoknya miért van rajta? Le lehet szedni? És ha igen, akkor úgy is, hogy nem szedem ki a gépből?
Fontos és sűrgős a kérdés!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy CM Hyper TX2-vel rendelkezem. Alatta egy E8400 fut 4.0 GHz-en. 70 felett még sosem láttam, de a 68 is ritka. Üzemi hőm 40-50 fok.
A kérdés. Lehet e szabályozni a venti fordulatszámát vmien módón, mert ugye mindíg ua. megy?Még kérdés. Hány cm-es a venti rajta. És ha lekéne cserélni vmi baj miatt, milyet ajánlanátok?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy, ugye a TX2 ventije a ramok felé néz. Aztán, merre fújja, ill szívja a levegőt? Ez azért édekes, mert a ház ventint, merre fordítsam? A TX2-re fújjon, vagy onnan szívja el?
PLS help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest