Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sajnos nem találok rá egyértelmű választ:
Gépújítás előtt állok, LGA 1155-ös cucc lenne az új, viszont amin lehet azért spórolnék...
Jelenleg egy CoolerMaster Hyper TX3 van a gépemben (LGA 775-ös maga a gép), és elégedett vagyok vele, ezért megtartanám.Viszont ezt a hűtőt még az előtt vettem, hogy az LGA 1155-ös foglalat létezett volna. A jelenleg újonnan kapható TX3-akra rá van írva hogy LGA 1155 kompatibilis, de nem tudom, hogy azért kompatibilis mert kiadtak belőle egy új verziót új felfogatókkal, vagy azért mert az LGA1155 foglalat hűtés felfogatása ugyan olyan mint valamelyik korábbi foglalaté?
Kérdés tehát hogy a 2-3 éve vásárolt Hyper TX3 rámegy-e egy LGA 1155-ös foglalatra, vannak-e hozzá megfelelő felfogatók? A dobozán ez áll: "Universal version, LGA 775 / 1156".
Az 1156-ös foglalata ugyan olyan mint az 1155-é, hűtő szempontjából?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest