Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy TX3-ast, egy E5200-ra került ami egy ASUS P5K SE/EPU lapban csücsül. Sajnos nincs csilli-villi házam és nincs benne se elől se hátul venti, ráadásul eléggé szűkös is, de a hűtő azért befért. Az adatlapomban benne van a teljes konfigom.
A hűtő felrakását igyekeztem megfelelően csinálni, tehát tisztességesen letakarítottam a procit, aztán felkentem a pasztát egy plasztik kártyával, nincs rajta sok, pont megfelelő, befedte az egyenletes réteg a procit. A hűtő talpára nem kentem semmit. Amikor megpróbáltam felapplikálni, az egyik lábát nem tudtam elsőre bepöccenteni és le kellett vennem. Az egyik oldala a hőtő talpának már beleért a pasztába de nem kentem újra.
Az első bekapcsoláskor a pofám majd leszakadt, 2700-on üvöltött a venti. Bekapcsoltam a Q-Fant, Optimal-on hagytam, így 880 körül indít, a max fordulata eddig 1150 körül volt, viszont a hőfokok nem tetszenek. Bekapcsoláskor az egyik mag 32, a másik 36 fokos, egy óra használat után 40 fokig is felmelegszik (átlagosan 37-38 fok), terhelve max 52 fokot mutat a szenzor.
Azt szeretném tudni, hogy a venti viselkedése normális? A legfrissebb bios van fent...
A hőfokok rendben vannak, ha a ház olyan, amilyen? Ha szükséges, fotózok
Tanácsot várok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LED világítás a lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hobby elektronika
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest