- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Az a vicc, hogy a frissen bekapcsolt gép szenzora sem mutat 30 alatt még újrapasztázás után sem... Cseréljek pasztát? A CoolViva Z1-es VGA hűtőhöz kaptam más állagút, de az szétkenhetetlen, csak pöttyöket tudok rakni a procira...
Amúgy biztos a házam nem létező légáramlásával van a gond, de most nem tudok áldozni rá, durván lé vagyok égve. Pedig most nagyon jó áron - kb. 7500-ért - tudnék venni egy ILYET, vadonat újon! -
drr
őstag
Szép ez a ház, irigyellek
Közben leszedtem a hűtőt és átpasztáztam. Teljesen alapon 36 fokosak a magok, netezés miegymás közben 37. Ez 2-3 fokos javulás!
De... Beraktam egy 8-as ventit a házba (csak az volt kéznél, nem is megy bele max 9-es) és semmi (!!!) javulás nem volt a hőmérsékletekben. Szóval a szűkös házból a táp 12-es ventije is ki tudja szívni a levegőt, egy 8-as házventi pluszban semmit sem ér... -
drr
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy TX3-ast, egy E5200-ra került ami egy ASUS P5K SE/EPU lapban csücsül. Sajnos nincs csilli-villi házam és nincs benne se elől se hátul venti, ráadásul eléggé szűkös is, de a hűtő azért befért. Az adatlapomban benne van a teljes konfigom.
A hűtő felrakását igyekeztem megfelelően csinálni, tehát tisztességesen letakarítottam a procit, aztán felkentem a pasztát egy plasztik kártyával, nincs rajta sok, pont megfelelő, befedte az egyenletes réteg a procit. A hűtő talpára nem kentem semmit. Amikor megpróbáltam felapplikálni, az egyik lábát nem tudtam elsőre bepöccenteni és le kellett vennem. Az egyik oldala a hőtő talpának már beleért a pasztába de nem kentem újra.
Az első bekapcsoláskor a pofám majd leszakadt, 2700-on üvöltött a venti. Bekapcsoltam a Q-Fant, Optimal-on hagytam, így 880 körül indít, a max fordulata eddig 1150 körül volt, viszont a hőfokok nem tetszenek. Bekapcsoláskor az egyik mag 32, a másik 36 fokos, egy óra használat után 40 fokig is felmelegszik (átlagosan 37-38 fok), terhelve max 52 fokot mutat a szenzor.
Azt szeretném tudni, hogy a venti viselkedése normális? A legfrissebb bios van fent...
A hőfokok rendben vannak, ha a ház olyan, amilyen? Ha szükséges, fotózokTanácsot várok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest