Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon: Noscripts, Adblock, X-notifier és Forecastfox, tehát semmi extra... Még skint sem használok, mert nem találtam olyan jót, amit hosszabb ideig elviselnék. Ha Chrome-ot használnék, talán egy két téma jobban festene, mint a Drahonban... Éppen ezért jó nekem ez az alap...

FX: Adblock Plus, No Script, Close n forget, Flagfox, Forecastfox, Ghostery, Lazarus, Vacuum Places Improved, Webmail notifier. Mondjuk sokaknak sztem ez sem sok add-on...

Az FX-et azért is újra kéne tennem, mert mióta leváltottam a Panda Cloud AV-t és Bitdefendert tettem fel, teljesen belassította az FX böngészési sebességét, valamelyik oldal be sem jön elsőre csak forog a betöltési kurzor... A Dragont a BD után pakoltam felm lehet ezért is ultragyors, de abszolút is az. Legalábbis nálam..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Futás, futópályák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest