Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Messze vagyunk. :-/
Nem adom el,mert "kaptam".Tévesen vette meg,ill. később tudta meg,hogy bizony az android "ilyen".. Ipad-ot akart,megkérdezte erről a véleményemet,azt mindtam nem lehet olyan nagyon rossz.Nem sokat tévedtem,de egy iphone-hoz szokott embernek ez egy..kisebb kategória. :-)
Megbánta a vételét,eladni meg nem szerette volna,mert kb.20e mínusszal szállna ki belőle. (Max.40-et adnának érte) Így rám maradt. (Nem mintha nekem nagyon kellene..)Sajnálom. Ha véletlenül összejönne,bármikor,írd meg légyszives.
Vmikor megvolt az az 576kbyte újságom,amiben megvolt a végigjátszás,csak azzal tudtam menni,magamtól nem sokáig jutottam volna el...
Nincs meg itt véletlenül vkinek?Fix vevő lennék rá. Ha jól emlékszem két számban volt meg,de nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Autós topik
- SnowRunner
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 43"-os LG Ultra HD 4K TV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest