- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Messze vagyunk. :-/
Nem adom el,mert "kaptam".Tévesen vette meg,ill. később tudta meg,hogy bizony az android "ilyen".. Ipad-ot akart,megkérdezte erről a véleményemet,azt mindtam nem lehet olyan nagyon rossz.Nem sokat tévedtem,de egy iphone-hoz szokott embernek ez egy..kisebb kategória. :-)
Megbánta a vételét,eladni meg nem szerette volna,mert kb.20e mínusszal szállna ki belőle. (Max.40-et adnának érte) Így rám maradt. (Nem mintha nekem nagyon kellene..)Sajnálom. Ha véletlenül összejönne,bármikor,írd meg légyszives.
Vmikor megvolt az az 576kbyte újságom,amiben megvolt a végigjátszás,csak azzal tudtam menni,magamtól nem sokáig jutottam volna el...
Nincs meg itt véletlenül vkinek?Fix vevő lennék rá. Ha jól emlékszem két számban volt meg,de nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest