- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alessandro
csendes tag
Sziasztok!
Én is anno végigtoltam a Newcomer nevű játékot, nagyon jó volt, ez legalább kihasználta a C64 adta lehetőségeket.
Nos a lemezekről: Mindegyik lemez 40 track-os, de bármelyik lemezegység megbikózik vele, pl. az 1541-es simán.
Védelemről: A 18-as sáv 3. szektorában van egy szándékosan okozott hiba, olyan hogy az ellenőrző összeg négy féle képpen változik. Ez a szektorhiba a lemezegység alapvető harver hibályát használja ki, mivel nem minden bálytotlehet a lemezre írni... de ez más téma.
Nos minekünk sikerül előállítani ugyan ezt a hibát (szándékosan), És tudtunk csinálni magunknak, pót lemezet, de árulni sohase árultuk.
Nos lehet hogy még van nekem valahol egy kallódó Newcomer boot lemezem, nem tudom biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest