Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alessandro
csendes tag
A newcomernél csak a boot diszket volt nehéz másolni(a védelem miatt), a többit simán lehetett egy renegade nevű progival. Asszem van valahol olyan verzió is ami működik emulátoron is, mer' az eredeti nem működik.
Azért nem mivel egy olyan töltés gyorsítót (turbót) használ, ami megköveteli hogy a Commodore és a floppy között állandó adatkapcsolat legyen. Ha az ember kikapcsolta a játék idelye alatt a floppyt, tögtön kiírta hogy I/O ERROR.
A Floppy kábel egy naggyon jó dolog, de sajna a mostani gépekkel már nem műxik, a max konig egy 486-os volt amin még megismerte a floppyt. Ugyan azzal a kábellel egy pentium 2-őn már abszolút nem látta. Ez abból adódik (szerintem) hogy a floppynak és az alaplapnak teljesen más a jelszinje. -
Alessandro
csendes tag
Sziasztok!
Én is anno végigtoltam a Newcomer nevű játékot, nagyon jó volt, ez legalább kihasználta a C64 adta lehetőségeket.
Nos a lemezekről: Mindegyik lemez 40 track-os, de bármelyik lemezegység megbikózik vele, pl. az 1541-es simán.
Védelemről: A 18-as sáv 3. szektorában van egy szándékosan okozott hiba, olyan hogy az ellenőrző összeg négy féle képpen változik. Ez a szektorhiba a lemezegység alapvető harver hibályát használja ki, mivel nem minden bálytot
lehet a lemezre írni... de ez más téma.
Nos minekünk sikerül előállítani ugyan ezt a hibát (szándékosan), És tudtunk csinálni magunknak, pót lemezet, de árulni sohase árultuk.
Nos lehet hogy még van nekem valahol egy kallódó Newcomer boot lemezem, nem tudom biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet a lemezre írni... de ez más téma.