- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
üzenetére
Hát, annak idején a Red Alertben tényleg nem nagyon volt érdemes mást csinálni, csak tankot. Akár single, akár multi, sok tank, aztán egyszer csak nyersz. Hacsak a másik nem csinált még többet.
Tegnap az első multis meccsen pont így jártam. Neki több tankja volt.
Kb. mindenki az oroszokat választotta az erősebb tankok miatt, kivéve, ha szigetes pálya volt, mert akkor viszont a szövetségeseket.
A tengeralattjárókkal volt baj, arra emlékszem. Egymást is seggbe tudták lőni, így aztán túl sokat egyszerre nem lehetett küldeni, inkább kevéssel levadászgatni az ellenfél hajóit. A partra meg ki sem tudtak lőni. Azt csak a kiegben megjelenő Missile Sub tudta. Bár azért a Cruiser még annak a megjelenésével is jobb volt.A balansz nem ebben az RTS-ben érkezett meg, azt kb. a Starcraft előtt senkinek nem sikerült rendesen megcsinálnia.
És hát a single küldetésekben is vannak hülye dolgok. Pl. a fentebb is említett, civilek beleszaladnak a tibériumba című agyhalál. Kíváncsi vagyok, ezeket fogom-e olyan türelemmel viselni, mint régen.

Néha nagyon laggol a multis meccsek alatt, és ilyenkor az irányítás is borzalmas. Némi optimalizáció még ráférne, de gondolom, ezt majd megkapjuk.
-
shotika
őstag
válasz
üzenetére
Tyűh, annyira régen toltam, hogy már nem emlékszem. Azt tudom, hogy én pont, hogy a szövetségesekkel szenvedtem sokat, az oroszokkal talán egy keményebb küldetés volt.
A sima C&C Mobius küldi engem jobban idegesít, mert 8-10 évesen, mindenféle youtube nélkül megcsináltam, most meg szenvedek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tegnap az első multis meccsen pont így jártam. Neki több tankja volt.