- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki anno letolta a red alert-et. az oroszok tenyleg ennyire gyenge frakcio lett? eljutottam az utolso kuldetesig, de mar egyszeruen nem birtam tovabb teljesen kiegetett, igy elengedtem. egy kivetelevel mindegyiket hardon toltam le es az egesz kampany soran folyamatosan az volt bennem, hogy nem tudok mit kezdeni a szovetsegesekkel. csak mass tank es mass tengeralattjaro, majd be a bazisara. a raketas dolgok semmit se ernek, mert szimplan kisetalnak eloluk az ellenfelek. legvedelem smafu. a destroyerek pedig... a legidegesitobb egysegek evor. hogy ezek a szrok kepesek atloni a fel mapot es gyakorlatilag semmi sincs ellenuk csak a subok, a repulok ellen vigan kiternek.
a tengeralattjarok nem lennenek rosszak, de a gepnek van egy olyan hobortja hogy a hajoival az enyemek fole megy, igy mikor lovik oket akkor serulnek az aoe miatt az en egysegeim is es vegeredemenyben a friendly fire nyiffantja ki a flottam.igy most a szovetsegesek maradnak normalon, elsore eleg lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest