- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Vitatkozzon veled aki ráer és annyi szabadideje van hogy videókat meg képeket gyartson neked mert te nem fogod fel azt amit mások több helyen is szóvá tesznek.
Ide raktam 2 képet amit gyorsan csináltam kb 5 perc alatt, neked ez se elég.
Hajtsd a hülyeséged akkor, nekem van jobb dolgom is. Majd ha esetleg 100%+ AI ellen játszol talán komolyan is veszlek a "nagy" tudásoddal együtt. -
orc88
őstag
Életemben nem próbáltam?
Na akkor ehhez mit szólsz? '16 '17 '18 részekkel legalább 2 szezont letoltam karrierben, ha nem 3-at. És ez csak a jelenlegi accom. Ehhez még volt pluszba a '12-es szintén ~150 órával bár azzal főként csak multiztam másik accon + a '14-es ahol szintén volt 2-3 szezonnyi játékórám.
A 18-ast virágboltival játszom, mert nem láttam olyan újítást a 16 és 17 után, hogy késztetést érezzek a teljes áru megvásárlására, majd egyszer talán akcióban.snecy20: A 17 és 18as játékban tényleg normálisabb az AI tekintetében, de még mindig túl kiszámítható és bűzlik a mesterséges előre megírt mozdulatoktól, nem pedig az adott helyzethez alkalmazkodik.
A 14 -es katasztrofális volt az meg sem próbálta megelőzni a játékost a legtöbb esetben, gyakorilatilag félt tőle.
2015-től kezdve jött ez az "új" megoldás, hogy tapad az ívre és ha valami elé kerül vagy bevágja a satut vagy csak szimplán át megy rajtad mint egy tank. -
orc88
őstag
Ez neked mi az úristen ha nem libasor ha már ilyen hihetetlenül okosnak hiszed magad és mindenki más csak baromságokat ír?
Teljesen reális, hogy rajt után a 3 élcsapat autója meg sem próbál más ívet választani és esetleg féktávon a másik mellé érni a leghosszabb nyújtott kanyarban. Most írhatod, hogy ez egyszeri eset és sületlenség az egész de el kell, hogy keserítselek mviel 3x indítottam újra a versenyt, és mindig 1-1,5 tizedekre követték egymást szépen a kanyarban. (Jah, a háttérben a másik RedBull-lal én voltam direkt lemaradtam, nehogy véletlenül megzavarjam az izgalmas versenyüket
)
Ráadás a szerinted hibátlanul működő AI-ra: szintén ebben vagy a spanyol hosszú jobbosban amint elkezd lesodróni a pálya széle felé rögtön bevágja a féket.
Nem elveszi a gázt, vagy esetleg 1 kerékkel kicsit túllépi a pálya szélét jelző vonalat és kiszélesíti az ívet, hanem inkább bevágja a satut csak nehogy elhagyja az ideális pályarészt.
-
Danecay
addikt
Én ennyire szélsőségesen nem fogalmazok de semmi esetre sem rossz, sőt az egyik legjobb. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy azok szerint akik azt mondják, hogy nem jó, azok melyik piacon lévő játék AI-ját tartják jónak? Az rF1-2 AI-járól tudjuk, hogy ha foglalkoznak vele egészen jól tud viselkedni, e mellett még a RaceRoom AI-ját szokták dicsérni, az AC és a PC nem hiszem, hogy vetélytárs lenne, persze az utóbbi kettőre azt szokták mondani, hogy nem mindegy, hogy 1 féle autóra, sorozatra van kihegyezve a játék vagy sokkal többre, ami feltehetően igaz is, de ez inkább csak mentegetés és pártolás, viszont a lényegen nem változtat. A FM7 jutott még eszembe de azt jóformán csak kipróbáltam így nem nagyon tudok véleményt alkotni de gyanítom, hogy nem ez lesz a befutó.
-
Danecay
addikt
Érdekes, ezt már több helyen is olvastam miszerint rossz a játéknak az AI-ja. Nem tudom, hogy ezt miért mondják, írják mert elhiszem, hogy nem tökéletes, vagy hogy lehetne jobb is, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha ennek rossz az AI-ja akkor melyik versenyjátéknak jó? Bug-og mindegyikben vannak, szándékosan hibát generálni mindegyikben lehet ha ez a cél, de tényleg ez lenne a cél? A linkelt, nem számoltam, talán 4 körös videódban több az akció mint némelyik valós futamon, és ha a főszereplők mellett a hátteret is figyelemmel kísérjük, ott is küzdelmet látunk az AI-k között nem csak közvetlenül a rajt után.
Én úgy vagyok vele, hogy mi vagyunk a szerencsésebbek, hogy még egy ilyen férc munka is tetszik nekünk és látjuk benne a pozitívumokat, akiknek pedig nem tetszik morgolódhatnak de attól még nem lesz jobb játékuk, sem a CM-tól sem mástól. -
orc88
őstag
Az első körös helyezkedéseket leszámítva nem sok izgalmat produkálnak. Aki látott már Forzát vagy akár egy 2000-es évekbeli NFS-t annak az édes kevés. Codi bescriptelte szépen az ideális ívet, meg 2 random műszaki hibát versenyenként és Goodluck & Have fun.
Csomó videót látni neten, hogy ha megállsz az ideális ív közepén vagy elkaszálnak 500-zal, vagy megáll a tudomány és feltorlódik a 20. helyig a sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest