- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Vitatkozzon veled aki ráer és annyi szabadideje van hogy videókat meg képeket gyartson neked mert te nem fogod fel azt amit mások több helyen is szóvá tesznek.
Ide raktam 2 képet amit gyorsan csináltam kb 5 perc alatt, neked ez se elég.
Hajtsd a hülyeséged akkor, nekem van jobb dolgom is. Majd ha esetleg 100%+ AI ellen játszol talán komolyan is veszlek a "nagy" tudásoddal együtt. -
orc88
őstag
Életemben nem próbáltam?
Na akkor ehhez mit szólsz? '16 '17 '18 részekkel legalább 2 szezont letoltam karrierben, ha nem 3-at. És ez csak a jelenlegi accom. Ehhez még volt pluszba a '12-es szintén ~150 órával bár azzal főként csak multiztam másik accon + a '14-es ahol szintén volt 2-3 szezonnyi játékórám.
A 18-ast virágboltival játszom, mert nem láttam olyan újítást a 16 és 17 után, hogy késztetést érezzek a teljes áru megvásárlására, majd egyszer talán akcióban.snecy20: A 17 és 18as játékban tényleg normálisabb az AI tekintetében, de még mindig túl kiszámítható és bűzlik a mesterséges előre megírt mozdulatoktól, nem pedig az adott helyzethez alkalmazkodik.
A 14 -es katasztrofális volt az meg sem próbálta megelőzni a játékost a legtöbb esetben, gyakorilatilag félt tőle.
2015-től kezdve jött ez az "új" megoldás, hogy tapad az ívre és ha valami elé kerül vagy bevágja a satut vagy csak szimplán át megy rajtad mint egy tank. -
orc88
őstag
Ez neked mi az úristen ha nem libasor ha már ilyen hihetetlenül okosnak hiszed magad és mindenki más csak baromságokat ír?
Teljesen reális, hogy rajt után a 3 élcsapat autója meg sem próbál más ívet választani és esetleg féktávon a másik mellé érni a leghosszabb nyújtott kanyarban. Most írhatod, hogy ez egyszeri eset és sületlenség az egész de el kell, hogy keserítselek mviel 3x indítottam újra a versenyt, és mindig 1-1,5 tizedekre követték egymást szépen a kanyarban. (Jah, a háttérben a másik RedBull-lal én voltam direkt lemaradtam, nehogy véletlenül megzavarjam az izgalmas versenyüket
)
Ráadás a szerinted hibátlanul működő AI-ra: szintén ebben vagy a spanyol hosszú jobbosban amint elkezd lesodróni a pálya széle felé rögtön bevágja a féket.
Nem elveszi a gázt, vagy esetleg 1 kerékkel kicsit túllépi a pálya szélét jelző vonalat és kiszélesíti az ívet, hanem inkább bevágja a satut csak nehogy elhagyja az ideális pályarészt.
-
orc88
őstag
Az első körös helyezkedéseket leszámítva nem sok izgalmat produkálnak. Aki látott már Forzát vagy akár egy 2000-es évekbeli NFS-t annak az édes kevés. Codi bescriptelte szépen az ideális ívet, meg 2 random műszaki hibát versenyenként és Goodluck & Have fun.
Csomó videót látni neten, hogy ha megállsz az ideális ív közepén vagy elkaszálnak 500-zal, vagy megáll a tudomány és feltorlódik a 20. helyig a sor.
-
orc88
őstag
válasz
Motion_Blur #156 üzenetére
Nem volt bő választék azt azért valljuk be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged